DJ Masters 3-delige serie
Elke zaterdag om 10 uur zie je een nieuwe video van de driedelige DJ Masters serie op het VTech Masters YouTube-kanaalOp zaterdag 13 november is de super spannende bekendmaking: wie oh wie wordt dé DJ Master 2021? Wie heeft de tofste track gemaakt? Jij kan ervoor zorgen dat jouw favoriet DJ Master wordt, waarbij je ook nog eens kans maakt op coole prijzen. Hoe je dat doet? Daar vertellen we je graag meer over in deze blog. 

Kidi DJ Mix

Ben jij ook gek op muziek maken? De Kidi DJ Mix is een supertoffe draaitafel waarmee je jouw eigen muziek track kunt maken en opnemen. Met de ingebouwde microfoon kun je jouw eigen sounds opnemen, om deze vervolgens door je eigen gecreëerde track te mixen. Je kunt helemaal los gaan, want deze verlichte draaitafel heeft meer dan 2.000 mogelijke combinaties. De Kidi DJ Mix is ook voorzien van een supertoffe discolamp, die op het ritme van de muziek voor de coolste lichteffecten zorgt. Hierdoor kan jij een dj worden in je eigen huiskamer
maak jouw favoriet DJ Master 

In de driedelige serie DJ Masters van VTech zie je hoe bekende YouTubers strijden om de titel DJ Master 2021. In deze serie gaan ze aan de slag met de Kidi DJ Mix en krijgen ze tips van ghostproducer SpoOk. Uiteraard maken ze niet alleen een muziek track, maar ook een bijbehorende videoclip en/of TikTok. Voor dit laatste schakelen ze de hulp in van bekende TikTokkers. Door de track zelf op TikTok te gebruiken, breng je een stem uit op jouw favoriet en zo kan je er dus voor zorgen dat deze DJ Master wordt. Bovendien maak je dan kans op coole prijzen.


Dans op jouw favoriete track

Vind jij het leuk om te dansen op muziek? En vind je het leuk om andere kinderen nieuwe dansjes te leren? dan dagen we jou uit om op jouw favoriete track van de DJ Masters een eigen dansje te bedenken. Deze video kun je dan delen op jouw eigen TikTok account. Hiermee breng je een stem uit op de YouTube influencer en track van jouw keuze. En nog leuker, de tofste TikToks winnen een Kidi DJ Mix!