KidiZoom printcam: foto's maken, bewerken en printen
De KidiZoom Print Cam is een unieke kindercamera waarmee je de tofste fotocreaties kunt maken. De kindercamera is niet alleen bedoeld om foto's mee te maken, maar ook kun je foto's erop bewerken met meer dan 40 speciale effecten en in het zwart-wit uitprinten op het meegeleverde papier. Print foto's met leuke camera-effecten, panorama's, stripverhalen, wenskaarten of spelletjes (zoals doolhof of kleuren op nummer) die je daarna zelf kan inkleuren. Met deze toffe KidiZoom Print Cam kan je kind zijn of haar fantasie de vrije loop laten gaan.
 
Zelf een strip, kaart of foto banner maken?
Met foto's knutselen is niet alleen superleuk, maar ook nog eens leerzaam voor je kind. Ze ontwikkelen creativiteit, zelfvertrouwen en concentratie. Het knutselen met foto's was nog nooit zo eenvoudig als met de KidiZoom PrintCam. Deze kindercamera beschikt over diverse toffe cartoonachtige kaders. Hiermee kan eenvoudig een eigen strip worden gemaakt. Daarnaast kunnen er kaarten worden gemaakt, waarin je eigen foto's en boodschappen kunt verwerken. Als laatste kan er ook een toffe foto banner worden gemaakt met de panorama functie.


KidiZoom printcam serie
Samen met Maartje kan je kind ontdekken hoe hij of zij zelf een strip, kaart of foto banner kan maken met de KidiZoom PrintCam. In een driedelige YouTube-serie laat zij zien wat hier allemaal bij komt kijken.