Switch & Go dino's surprise

Wacht niet langer en open
het ei, welke dino heb jij?
Er zijn maar liefst 8 verschillende dino-eieren die je kunt verzamelen, er zijn namelijk 4 verschillende dino's in 2 kleuren. Heb jij de T-Rex, Velociraptor, Triceratops of de Pteranodon? Iedere dinosaurus heeft zijn eigen kwaliteiten! Zo is de T-Rex groot, gevaarlijk en snel en doe je voor de Triceratops wel snel een stapje opzij wanneer hij eraan komt gedenderd. Ga de strijd met elkaar aan en ontdek wie het meest onverschrokken is. 

 

 
Vragen over switch & Go dino's van vtech?
Ieder kind is anders en ontwikkelt zich op zijn of haar eigen manier. Daarom is het altijd belangrijk om speeloged aan te bieden dat past bij e ontwikkeling van je kind. De Switch & Go Dino's van VTech zijn geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Maar dit is slechts een indicatie.

Heb je vragen over de Switch & Go Dino's van VTech? Neem dan gerust contact met ons op of lees de meest gestelde vragen over het speelgoed hieronder.


MEEST GESTELDE VRAGEN

Welke Switch & Go Dino's Surprise zijn er allemaal?

Met de Switch & Go Dino's Surprise is er een verzameling van 4 verschillende dinosaurussen beschikbaar, elk met hun eigen unieke eigenschappen en kwaliteiten. Laat je verrassen door de T-Rex, Velociraptor, Triceratops en Pteranodon. Deze speelgoed-dinosaurussen zijn per type verkrijgbaar in twee kleuren.

Vanaf welke leeftijd zijn Switch & Go Dino's Surprise geschikt?

VTech's dinosaurus speelgoed is aanbevolen voor kinderen vanaf 4 jaar oud, hoewel kinderen jonger dan 4 ook al geïnteresseerd kunnen zijn. Deze aanbeveling is slechts een indicatie. Let wel op de aanwezigheid van eventuele kleine onderdelen bij dit dinosaurus speelgoed.

Waar kan ik Switch & Go Dino's Surprise kopen?

De Switch & Go Dino's Surprise zijn verkrijgbaar biij diverse (online) winkels, waaronder Fun, Dreamland en Intertoys. Bezoek één van deze winkels (online) en maak jouw verzameling van deze unieke dinosaurussen compleet!