Spelen met water
Kinderen vinden het heerlijk om in het bad, zwembad of aan het strand te spelen met water. Daarom valt het Waterpret speelgoed van VTech zeker in de smaak bij kinderen van 1 tot en met 5 jaar. Laat de Waterpret Zeeleeuw, Flamingo en Eend dobberen op het water. Druk op de knipperende toets om grappige geluiden, vrolijke zinnetjes, gezongen liedjes en melodietjes te horen. Of ga heerlijk spetteren en knoeien met het bijpassende emmertje. Het gieten van water zorgt ervoor dat de fantasie van kinderen wordt geprikkeld. Daarnaast stimuleert het Waterpret speelgoed de ontwikkeling van de motorische vaardigheden.

Met welk Waterpret waterspeelgoed gaat jouw kind deze zomer op avontuur? Bekijk hieronder het Waterpret aanbod van VTech.
 
Speelgoed bootje voor op het water
Trotseer de golven met Bobby Brandweerboot. Gooi de trossen los, want ze kunnen jouw hulp goed gebruiken bij het blussen van een brand. Druk op de knipperende gezichttoets om geluidseffecten, vrolijke zinnetjes en gezongen liedjes te horen. Kinderen van 1 tot en met 5 jaar kunnen het brandweerbootje mee in het zwembad of in bad nemen. Het bootje kan niet alleen drijven, ook kun je ermee rond rijden. Bobby Brandweerboot kan ook op de Splash Point van de Blub Blub Bad speelsets herkennen. 

Gaat jouw kind deze zomer op avontuur in het zwembad met Bobby Brandweerboot?
 
Vragen over het waterspeelgoed van vtech?

Ieder kind is anders en ontwikkelt zich op zijn of haar eigen manier. Daarom is het altijd belangrijk om water speelgoed aan te bieden dat past bij de ontwikkeling van je kind. Het waterspeelgoed van VTech is geschikt voor kinderen van 1 tot en met 5 jaar. Heb je vragen over het waterspeelgoed van VTech of wil je meer weten over ons andere vakantie speelgoed? Neem dan gerust contact met ons op of lees de meest gestelde vragen over het speelgoed voor in het water hieronder.

MEEST GESTELDE VRAGEN

Voor welke leeftijd is het waterspeelgoed van VTech?

Het waterspeelgoed van VTech is geschikt voor kinderen van 1 tot en met 5 jaar. Uiteraard is dit slechts een indicatie. Ieder kind ontwikkelt zich op zijn of haar eigen manier waardoor het kan zijn dat jouw kind al eerder of langer met het water speelgoed kan spelen.

Met welk speelgoed in het zwembad of in bad spelen?

Bij VTech hebben we speciaal waterspeelgoed dat geschikt is voor in bad of het zwembad. De Waterpret serie bestaat uit een Zeeleeuw, Flamingo en Eend. Deze kunnen dobberen op het water. Met het bijpassende emmertje kunnen kinderen water gieten. Daarnaast kun je ook met Bobby Brandweerboot in het zwembad of bad spelen. Dit bootje blijft drijven waardoor je nooit bang hoeft te zijn om Bobby uit het oog te verliezen.

Blijft het waterspeelgoed van VTech drijven?

Het waterspeelgoed van VTech blijft drijven. Hierdoor kunnen zowel kinderen als ouders het speelgoed makkelijk terug vinden in het water. Dit maakt het spelen met waterspeelgoed zowel leuk als veilig voor kinderen van 1 tot en met 5 jaar.