Verjaardagscadeau

Zoveel kinderen, zoveel verjaardagswensen: dat maakt het best lastig om een leuk verjaardagscadeau te verzinnen. VTech helpt je met cadeaus voor allerlei leeftijdscategorieën. Met ons speelgoed wordt spelen bovendien heel leerzaam. Al ons speelgoed draagt bij aan een aantal ontwikkelingsaspecten. Bijvoorbeeld creativiteit, lichamelijke ontwikkeling en muziek. Zo is een verjaardagscadeau van VTech ook nog eens heel verantwoord! We zetten een paar tips voor een verjaardagscadeau voor je op een rij.

 • Baby Walker (6-36 maanden)
  Met de Baby Walker leren baby's stap voor stap lopen. Een knipperend zonnetje, 5 gekleurde pianotoetsen en een echte telefoonhoorn prikkelen de zintuigen van uw kind. Maar dit verjaardagscadeau heeft nog veel meer leuks in petto. Zo zit er een afneembaar activiteitenpanel op de Baby Walker waarmee de kleine overal kan spelen. Goed voor onder andere de eerste woordjes en de fijne motoriek van de jarige.

 • Kidizoom Smart Watch DX (5-13 jaar)
  Alle slimme kids zullen de Kidizoom Smart Watch DX superstoer vinden. Dit leuke verjaardagscadeau laat jongens en meisjes met plezier de tijd leren lezen. Maar het razendknappe klokje kan nog veel meer! Het heeft namelijk leuke functies zoals een fotocamera, videospeler, ingebouwde spelletjes en klok! Het is een supercool horloge voor eigentijdse jongens en meisjes. 

 • Zoef Zoef Dieren (1-5 jaar)
  Laat de kleine het dierenrijk van de Zoef Zoef Dieren ontdekken! Geef als verjaardagscadeau een van de dieren, zoals Olga Olifant, Anne Aap en Nelly Nijlpaard. Of kleed de Zoef Zoef Dieren-wereld aan met bijvoorbeeld het Zoef Zoef Dieren Boomhuis, Kippenhok of de Avonturenpaden. Deze dierenvriendjes helpen de jarige job met de persoonlijke ontwikkeling, creativiteit en lichamelijke ontwikkeling.
 • Storio Max (3-11 jaar)
  De Storio Max is de educatieve multimedia tablet met Wi-Fi en Android besturingssysteem voor kinderen! Met dit verjaardagscadeau steel je zeker de show! Lees verhalen, speel spellen, luister naar muziek, maak foto’s met de fotocamera, maak te gekke video’s en nog veel meer! Met gratis Kid Connect applicatie waarmee kinderen de mogelijkheid hebben om berichten, tekeningen en foto's met vrienden en familie uit te wisselen.