Nieuw: Lilou gaat overal naartoe

Ik ga graag op reis met jou, dat is waar ik zo van hou!
Lilou is een interactief popje dat graag samen met jou overal naartoe wil gaan. Plaats Lilou op het stoeltje en sluit de tas om haar mee te nemen. Druk op de hoorn-toets om vrolijke liedjes te horen. Open de tas en druk op de toetsen van Lilou om vrolijke reacties, gezongen liedjes en grappige geluiden te horen. Gebrui het tasje als bedje om Lilou uit te laten rusten en luister 20 minuten lang naar rustgevende melodietjes. Gebruik het melkflesje om haar eten te geven en gebruik de andere accessoires om haar te verzorgen.

KNUFFELpoppen

INTERACTIEVE POPPEN IN SCHATTIGE ONESIES
Deze schattige poppen in vrolijke onesies nemen je graag mee op avontuur! Knuffel met de eenhoorn en de dalmatiër en plaats fopspeen in hun mond om hen gerust te stellen. Ze vertellen je waar ze dol op zijn en zingen vrolijke liedjes! 

manou speelt kiekeboe

speel kiekeboe met mij!
Speel kiekeboe met Manou! Plaats je eigen handen of de handjes van Manou voor haar ogen om grappige reacties te horen en een leuk spelletje Kiekeboe te spelen! Maak tijdens het spelen kennis met lichaamsdelen, cijfers, tellen, dieren en nog veel meer.

 

vragen over little love van vtech?
Ieder kind is anders en ontwikkelt zich op zijn of haar eigen manier. Daarom is het belangrijk om speelgoed aan te bieden dat past bij de ontwikkeling van je kind. De adviesleeftijd voor de poppen van Little Love is vanaf 1 jaar en ouder. Heb je nog andere vragen over deze interactieve poppen? Neem dan gerust contact met ons op.