Lilou gaat overal naartoe

Ik ga graag op reis met jou, dat is waar ik zo van hou!
Lilou is een interactief Little Love popje dat graag samen met jou overal naartoe wilt gaan. Plaats de Little Love pop op het stoeltje en sluit de tas om haar mee te nemen. Druk op de hoorn-toetsom vrolijke liedjes te horen. Open de tas en druk op de toetsen van Lilou om vrolijke reacties, gezongen liedjes en grappige geluiden te horen. Gebruik het tasje als bedje omLilou uit te laten rusten en luister 20 minuten lang naar rustgevende melodietjes. Gebruik het melkflesjes om haar eten te geven en gebruik de andere accessoires om haar te verzorgen.

KNUFFELpoppen

INTERACTIEVE little love POPPEN 
IN SCHATTIGE ONESIES
Deze schattige Little Love poppen in vrolijke onesies nemen je graag mee op avontuur! Knuffel met de eenhoorn en de dalmatiër en plaats de fopspeen in hun mond om hen gerust te stellen. De interactieve Little Love poppen vertellen je graag waar ze dol op zijn en zingen vrolijke liedjes! Zing jij gezellig met ze mee?

manou speelt kiekeboe

Kom je kiekeboe met mij spelen?
Met Little Love pop Manou kun je kiekeboe spelen! Plaats je eigen handen of de handjes van Manou voor haar ogen om grappige reacties te horen en een leuk spelletje kiekeboe te spelen! Maak tijdens het spelen kennis met lichaamsdelen, cijfers, tellen, dieren en nog veel meer.

 

vragen over de little love poppen van vtech?
Ieder kind is anders en ontwikkelt zich op zijn of haar eigen manier. Daarom is het belangrijk om speelgoed aan te bieden dat past bij de ontwikkeling van je kind. De adviesleeftijd voor de poppen van Little Love is vanaf 1 jaar en ouder. Heb je nog andere vragen over deze interactieve poppen? Neem dan gerust contact met ons op.