KNUFFELpoppen

INTERACTIEVE POPPEN IN SCHATTIGE ONESIES
Deze schattige poppen in vrolijke onesies laten kleintjes vanaf 1 jaar kennismaken cijfers, kleuren en letters!

manou speelt kiekeboe

speel kiekeboe met mij!
Speel kiekeboe met Manou! Plaats je eigen handen of de handjes van Manou voor haar ogen om grappige reacties te horen en een leuk spelletje Kiekeboe te spelen! Maak tijdens het spelen kennis met lichaamsdelen, cijfers, tellen, dieren en nog veel meer.

eva's eerste woordjes 

DE INTERACTIEVE POP DIE AANMOEDIGT OM TE PRATEN, LEZEN EN ZINGEN
Hoe meer je met Eva speelt en praat, hoe slimmer ze wordt. In het begin kan ze alleen brabbelen, maar na een tijdje zegt ze haar eerste woordjesen uiteindelijk hele zinnen! Gebruik de drie boekjes om samen te lezen en kennis te maken met o.a. dieren, vormen,kleuren, cijfers en meer!

Zoë gaat op het potje

EEN SCHATTIGE POP DIE EET, DRINKT EN OP HET POTJE KAN GAAN
Deze pop, met mama en papa speelstand, herkent de stukjes fruit die je in haar mond stopt en wanneer je haar het flesje geeft. Verzorg haar goed en ze zal aangeven wanneer ze op het potje moet voor een kleine of grote boodschap. Met jouw hulp zal ze een grote meid worden!

 

vragen over little love van vtech?
Ieder kind is anders en ontwikkelt zich op zijn of haar eigen manier. Daarom is het belangrijk om speelgoed aan te bieden dat past bij de ontwikkeling van je kind. De adviesleeftijd voor de poppen van Little Love is vanaf 1 jaar en ouder. Heb je nog andere vragen over deze interactieve poppen? Neem dan gerust contact met ons op.