nieuw: dromenland knuffelpop

ga je mee naar dromenland?

Deze schattige knuffelpop is precies zoals je van ons gewend bent! De pop bevat een dag- en nacht-speelstand, mooie lichtprojecties, een rustgevend gezichtje, lieve zinnetjes en gezongen liedjes. Jouw kindje kan luisteren naar maar liefst 10 vrolijke melodietjes of hij/zij kan heerlijk in slaap vallen met 30 rustgevende melodietjes. Deze pop is ideaal om in te zetten tijdens het naar bed brengen en slapengaan.
Lilou gaat overal naartoe

Ik ga graag op reis met jou, dat is waar ik zo van hou!

Lilou is een interactief Little Love popje dat graag samen met jou overal naartoe wilt gaan. Plaats de Little Love pop op het stoeltje en sluit de tas om haar mee te nemen. Druk op de hoorn-toets om vrolijke liedjes te horen. Open de tas en druk op de toetsen van Lilou om vrolijke reacties, gezongen liedjes en grappige geluiden te horen. Gebruik het tasje als bedje om Lilou uit te laten rusten en luister 20 minuten lang naar rustgevende melodietjes. Gebruik het melkflesjes om haar eten te geven en gebruik de andere accessoires om haar te verzorgen.
KNUFFELpoppen

INTERACTIEVE little love POPPEN 
IN SCHATTIGE ONESIES

Deze schattige Little Love poppen in vrolijke onesies nemen je graag mee op avontuur! Knuffel met de dalmatiër en plaats de fopspeen in haar mond om haar gerust te stellen. De interactieve Little Love poppen vertellen je graag waar ze dol op zijn en zingen vrolijke liedjes! Zing jij gezellig met ze mee?
manou speelt kiekeboe

Kom je kiekeboe met mij spelen?

Met Little Love pop Manou kun je kiekeboe spelen! Plaats je eigen handen of de handjes van Manou voor haar ogen om grappige reacties te horen en een leuk spelletje kiekeboe te spelen! Maak tijdens het spelen kennis met lichaamsdelen, cijfers, tellen, dieren en nog veel meer.
ONTDEK DE LITTLE LOVE POPPEN

Interactief speelplezier

Door rollenspellen te spelen en de Little Love poppen goed te verzorgen, worden de poppen steeds slimmer en kunnen ze steeds meer.

Spelend leren

Luister naar vrolijke reacties en liedjes van de Little Love poppen en leer het alfabet, cijfers, kleuren, geluiden en etenswaren. Kortom: met Little Love van VTech kun je spelend leren.

Een pop voor ieder kind

Door het brede aanbod en de poppen met zowel een mama als een papa speelstand, is er altijd wel een Little Love pop die bij het kind past.

 

vragen over de little love poppen van vtech?

Ieder kind is anders en ontwikkelt zich op zijn of haar eigen manier. Daarom is het belangrijk om speelgoed aan te bieden dat past bij de ontwikkeling van je kind. De adviesleeftijd voor de poppen van Little Love is vanaf 1 jaar en ouder. Heb je nog andere vragen over deze interactieve poppen? Neem dan gerust contact met ons op.