verspreid overal liefde en magie waar je komt!

kidilove

Dit magische hart verandert van kleur en bevat 3 interactieve lovely-vriendjes om te ontdekken en mee te spelen. Vervolgens s het de taak aan jouw kind om kristallen te verzamelen en de lovely te laten groeien. Ook kunnen ze 5 magische activiteiten ontdekken samen met hun vrienden, zoals de spreuk van de dag en een vriendschapsmeter. Bevat een handige draaglus zodat jouw kind deze aan zijn of haar rugzak kan bevestigenen overal mee naartoe kan nemen!

 

elke dag is een cadeau met de kidisecrets magic glow!

kidisecrets magic glow

de Kidisecrets Magic Glow bewaart als jouw geheimen. Gebruik de pen met onzichtbare inkt zodat wat jij schrijft alleen gezien kan worden met het magische licht. En gebruik de geheime code van vier cijfers zodat alleen jij dit dagboek kunt openen. Speel een uitdagend geheugenspel, luister naar de wijze spreuken of creëer zelf een openingsmelodie. Het kan allemaal met de Kidisecrets Magic Glow.

 

word wakker in een magische en kleurrijke wereld!

kidimagic starlight

Meer dan alleen een wekker! Speel spellen, luister naar je favoriete muziek, kies het sfeerlicht dat het beste bij je humeur past of stel vragen en de KidiMagic zal je antwoord geven! De KidiMagic producten zoals KidiMagic Starlight zijn het ultieme accessoire voor je slaapkamer!

   

 

vragen over kidiDreams van vtech?

Ieder kind is anders en ontwikkelt zich op zijn of haar eigen manier. Daarom is het belangrijk om speelgoed aan te bieden dat past bij de ontwikkeling van je kind. De adviesleeftijd voor de gadgets van KidiDreams is vanaf 4 jaar en ouder. Heb je nog andere vragen over deze coole gadgets? Neem dan gerust contact met ons op.


 

MEEST GESTELDE VRAGEN

Voor welke leeftijd is Kidisecrets geschikt?

Kidisecrets is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar en ouder. Het is leuk speelgoed voor kleuters, maar ook voor kinderen vanaf 6 jaar. Het is ontworpen om de verbeelding te prikkelen en creativiteit aan te moedigen. Ze kunnen hun eigen verhalen creëren en ontwikkelen daarmee hun sociale vaardigheden en zelfvertrouwen.

Uit welk speelgoed bestaat de Kidisecrets lijn van VTech?

De KidiMagic Starlight neemt kinderen mee naar een magische, kleurrijke wereld, terwijl de Kidisecrets Magic Glow ze in staat stelt om al hun geheimen in te bewaren.