kidi smart glow art

DE SMART SPEAKER DIE JE KUNT AANPASSEN NAAR JOUW SMAAK!
Deze trendy smart speaker kun je bedienen door middel van je stem. Gebruik de neon markers om de glow-ring te versieren en je Kidi Smart Glow Art uniek te maken! Laat Kidi meer dan 200 verschillende moppen, rijmpjes, weetjes en wijze woorden vertellen, tekeningen maken of ontdek 7 te gekke activiteiten! 

Kidimagic 

word wakker in een magische en kleurrijke wereld!
Meer dan alleen een wekker! Speel spellen, luister naar je favoriete muziek, kies het sfeerlicht dat het beste bij je humeur past of stel vragen en de KidiMagic zal je antwoord geven! De KidiMagic producten zoals KidiMagic Starlight zijn het ultieme accessoire voor je slaapkamer!

KIDISECRETS 

BEWAAR AL JOUW GEHEIMEN

Jouw geheimen zijn veilig in de KidiSecrets-dagboeken! Deze elektronische dagboeken werken met een beveiligingscode of gezichtsherkenning en gaan alleen open voor jou! Bewaar niet alleen al je geheimen, maar speel ook spellen, vervorm je stem of personaliseer je dagboek voor nog veel meer speelplezier!

KIDISECRETS SIERADEN SCHATKIST

DE SCHATKIST VOOR AL JOUW SIERADEN EN GEHEIMEN
Kies een geheime code bestaande uit cijfers of afbeeldingen om je schatkist te beveiligen zodat niemand erbij kan. Speel 9 te gekke spellen om je geheugen, reactiesnelheid, reken- en taalvaardigheden te trainen. 

 

vragen over kidiDreams van vtech?
Ieder kind is anders en ontwikkelt zich op zijn of haar eigen manier. Daarom is het belangrijk om speelgoed aan te bieden dat past bij de ontwikkeling van je kind. De adviesleeftijd voor de gadgets van KidiDreams is vanaf 4 jaar en ouder. Heb je nog andere vragen over deze coole gadgets? Neem dan gerust contact met ons op.