KidiSecrets Selfie music

Bewaar je geheimen, luister naar muziek, maak foto's en speel spellen!
De Kidisecrets Selfie Music bewaart al jouw geheimen, voer mer dan 750 dagboeknotitis in met foto's en stemopnames. Versier je selfies, foto's en video's met coole en grappige effecten. Luister naar 4 ingebouwde liedjes of naar je eigen muziek. Speel met je virtuele huisdier, verzorg het en maak een foto van jezelf met je huisdier. Verkleed jezelf en ontwerp je eigen kleding. Verkrijgbaar met QWERTY en AZERTY toetsenbord.

Kidimagic starlight

word wakker in een magische en kleurrijke wereld!
Meer dan alleen een wekker! Speel spellen, luister naar je favoriete muziek, kies het sfeerlicht dat het beste bij je humeur past of stel vragen en de KidiMagic zal je antwoord geven! De KidiMagic producten zoals KidiMagic Starlight zijn het ultieme accessoire voor je slaapkamer!

   

KIDISECRETS notebook

BEWAAR AL JOUW GEHEIMEN

Jouw geheimen zijn veilig in de Kidisecrets-dagboeken! Deze elektronische dagboeken werken met een beveiligingscode of gezichtsherkenning en gaan alleen open voor jou! Bewaar niet alleen al je geheimen, maar speel ook spellen, vervorm je stem of personaliseer je dagboek voor nog veel meer speelplezier!

KIDISECRETS SIERADEN SCHATKIST

DE SCHATKIST VOOR AL JOUW SIERADEN EN GEHEIMEN
Kies een geheime code bestaande uit cijfers of afbeeldingen om je schatkist te beveiligen zodat niemand erbij kan. Speel 9 te gekke spellen om je geheugen, reactiesnelheid, reken- en taalvaardigheden te trainen. 

 

vragen over kidiDreams van vtech?
Ieder kind is anders en ontwikkelt zich op zijn of haar eigen manier. Daarom is het belangrijk om speelgoed aan te bieden dat past bij de ontwikkeling van je kind. De adviesleeftijd voor de gadgets van KidiDreams is vanaf 4 jaar en ouder. Heb je nog andere vragen over deze coole gadgets? Neem dan gerust contact met ons op.