KidiCom: een tablet voor kinderen

Laat je kind de leukste spellen spelen, video's bekijken of luisteren naar zijn of haar favoriete muziek met de KidiCom Advance. Ook kunnen ze hun fantasie de vrije loop laten gaan door het creëren van de mooiste tekeningen, foto's en video's. Dankzij de 180 graden draaibare camera lens met macro-functie zijn de mogelijkheden eindeloos. Verder is het mogelijk om korte video's, foto's, stem- en spraakberichten te versturen. Kortom: de mogelijkheden van de kindertablets van VTech zijn eindeloos. 

Kindvriendelijke en veilige tablets

De tablets van VTech zijn kindvriendelijk en veilig voor gebruik. Het is bijvoorbeeld alleen mogelijk om op het internet te surfen naar voorgeselecteerde websites. Hierdoor kun je als ouder je kind met een gerust hart op de tablet laten spelen, zonder dat je continue moet kijken of je kind misschien op websites zit die niet geschikt zijn voor hem of haar. Daarnaast is de kindertablet voorzien van andere handige ouder-instellingen zoals tijdslimieten. Zorg er wel voor dat je samen met kinderen afspraken maakt over de exacte minuten dat zij per dag op de tablet mogen. Zo voorkom je de eeuwige strijd. Ondanks dat het educatief is voor kinderen, is het ook belangrijk dat ze verstandig om gaan met beeldschermen, klik hier voor ons advies hierin.

Een tablet voor kids vanaf 6 jaar

KidiCom is de educatieve kindertablet van VTech. Het is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Deze tablet is niet alleen handig in gebruik voor kinderen maar ook veilig. Het bevat alles wat kinderen vanaf 6 jaar leuk vinden zoals foto's en video's maken en bewerken, chatten, op internet surfen maar ook spellen spelen.

Contact opnemen met VTech over de kindertablets? 

Ieder kind ontwikkelt zich op zijn of haar eigen manier. Het is dan ook belangrijk om speelgoed aan te bieden dat past bij de ontwikkeling van jouw kind. De kindertablets zijn geschikt voor kinderen van 6 jaar en ouder. Dit is slechts een richtlijn, het kan zijn dat jouw kind al eerder toe is aan een tablet. Heb je vragen over een VTech kindertablet? Neem dan gerust contact met ons op of lees de veelgestelde vragen over de tablets hieronder.

MEEST GESTELDE VRAGEN

Wat is de beste kindertablet?

De beste kindertablet van VTech is momenteel de KidiCom. Deze tablet is een ideale kindvriendelijke gadget voor kinderen van 6 jaar en ouder. Hiermee kunnen ze niet alleen veilig op het internet surfen, ze kunnen er ook muziek op luisteren, spellen op spelen en de leukste creaties in de vorm van tekeningen, foto's of video's maken. Kortom: een kindvriendelijke tablet die kinderen laat doen wat ze graag willen doen.

Waarom een kindertablet?

Een kindertablet van VTech is veilig, doordat ze geen toegang hebben tot het gehele internet. Het is alleen mogelijk om te surfen naar voorgeselecteerde websites. Zo kun je je kind met een gerust hart laten spelen met de kindertablet van VTech. Verder is de KidiCom van VTech geheel afgestemd op wat kinderen leuk vinden. Zo zijn er apps waarmee ze de leukste spelletjes kunnen spelen, is het mogelijk om muziek te luisteren en video's af te spelen. Natuurlijk is er nog veel meer mogelijk, ontdek het zelf op de productpagina.

Wat is een goede kindertablet met spelletjes?

De kindertablet van VTech is voorzien van diverse spelletjes die kinderen van 6 jaar en ouder helemaal leuk vinden. Bovendien is de kindertablet eenvoudig te bedienen.

Wat is een veilige kindertablet?

De kindertablet van VTech is geheel kindvriendelijk. De tablet is gemakkelijk te bedienen en het is alleen mogelijk om te surfen naar voorgeselecteerde websites. Zo zorgen we ervoor dat de kindertablet veilig is voor gebruik en hoef je niet continue te controleren wat je kind aan het doen is.