Diverse interactieve speelgoed dieren
In het assortiment van VTech vind je diverse interactieve dieren. Met dit speelgoed kunnen kinderen van 3 tot 6 jaar hun fantasie de vrije loop laten gaan. De interactieve speelgoed dieren van VTech zorgen ervoor dat kinderen worden getriggerd tot imitatiespel of fantasiespel. Laat je kind samen met het dier op avontuur gaan. Dankzij de interactieve mogelijkheden van de VTech speelgoed dieren kunnen ze steeds een nieuwe verhaallijn bedenken. Door op bepaalde knoppen van het interactieve dier te drukken kunnen de kinderen luisteren naar grappige geluiden, gezongen liedjes of vrolijke zinnetjes. Ontdek de mogelijkheden zelf van de interactieve speelgoed dieren van VTech.

Switch & Go Dinos
Ga op prehistorisch avontuur met de Switch & Go Dinos. Deze toffe fantasie dieren switch je van dino eenvoudig naar een supersnelle racewagen. Verzamel alle Switch & Go Dinos van VTech, vergelijk hun krachten en kernmerken. Welke Switch & Go Dinos wordt jouw favoriet? Het switchen van deze interactieve dino naar raceauto en andersom zorgt voor kinderen van 3 tot en met 6 jaar voor eindeloos speelplezier. Tijd voor actie!

Alternatief voor huisdier
Ben je allergisch voor huisdieren? Of heb je er geen tijd of ruimte voor? Met Maxime, Mijn interactieve Puppy haal je een superleuk alternatief voor een huisdier in huis. Aan je kind de eer om zo goed mogelijk voor deze interactieve puppy te zorgen. Blaft de puppy? Dan kan er met de stethoscoop worden achterhaald wat Maxime nodig heeft. Via de stethoscoop wordt het geblaf omgezet in gesproken zinnen. Zo weet je kind precies wanneer de puppy honger heeft of moe is, maar ook of ze een griepje heeft of last heeft van haar pootje. Dit interactieve dier prikkelt de fantasie van je kind en nodigt uit om rollenspellen te spelen. Liever een kat? Kijk dan eens naar Ruby, Mijn Glittertattoo Kitten.

Vragen over de interactieve speelgoed dieren van VTech?
Tijdens de kindertijd ontwikkelen kinderen zich allen op hun eigen manier. Het is dan ook belangrijk om speelgoed aan te bieden dat past bij de ontwikkeling van je kind. De adviesleeftijden voor de interactieve speelgoed dieren van VTech ligt tussen de 3 en 6 jaar. Heb je nog andere vragen over deze leuke speelgoed dieren? Neem dan per e-mail of telefonisch contact met ons op. Of bekijk de meest gestelde vragen.
ggen tussen de 3 en 6 jaar. Heb je nog andere vragn over deze leuke speelgoed dieren? Neem dan per e-mail of telefonisch contact met ons op. Of bekijk de meest gestelde vragen.