neem ze overal mee naartoe!

nieuw: lolibirds

Deze schattige vogeltjes neem je overal makkelijk mee naartoe dankzij het magnetische schouderplaatje. De LoLibirds herhalen alles wat je zegt op een grappige manier of maken er een liedje van, in hun eigen LoLi-taal! Schud ze of hou ze ondersteboven voor nog meer leuke reacties! Voor welke kleur ga jij?

 

tijd voor puppykusjes!

beau de kus & knuffelpup

Op zoek naar een huisdier maar wil je alleen de lusten en niet de lasten? Dan is Beau een echte uitkomst! Je hoeft haar namelijk niet uit te laten maar ze geeft jouw kind enorm veel liefde. Wanneer je haar neus aanraakt zal ze met haar tong bewegen om lieve puppykusjes te geven. Daarnaast knippert ze met haar ogen, beweegt ze met haar hoofd én bevat ze 5 interactieve activiteiten om samen te spelen, zingen, knuffelen en kletsen.
een interactieve puppy die jouw zorg goed kan gebruiken

maxime, mijn interactieve puppy

Zorg goed voor Maxime, de lieve interactieve hond! Met de magische stethoscoop kun je horen wat ze zegt en met de thermometer meet je haar temperatuur. Maak haar beter met een prikje of verbind haar pootje met verband om te genezen. Kortom: deze interactieve hond is een goed alternatief voor kinderen die graag een huisdier willen. De interactieve hond activeert de fantasie van kinderen en nodigt uit tot rollenspellen.
magisch knuffel- en speelplezier 

styla, mijn glamour unicorn

Unicorns zijn mateloos populair en daarom zijn ze ook bij VTech te vinden. In de vorm van de magische knuffel Styla! Gebruik de magische toverstaf, kies een kleur en breng deze aan op de hoorn, ogen of vleugels. Of blaas op de magische bloem en zie hoe deze open gaat! Ook reageert Styla het interactieve dier op muziek, waarbij het lichtje zal knipperen, de bloem op haar hoofd gaat open en ze zal bewegen met haar vleugels.

 

vragen over kidifriends
van vtech?

Ieder kind is anders en ontwikkelt zich op zijn of haar eigen manier. Daarom is het belangrijk om speelgoed aan te bieden dat past bij de ontwikkeling van je kind. De adviesleeftijd voor de interactieve dieren van KidiFriends is vanaf 4 jaar en ouder. Heb je nog andere vragen over deze toffe interactieve huisdieren? Neem dan gerust contact met ons op.