DJ beat boxer

met dj de beat boxer in de buurt is het altijd feest!
DJ de Beat Boxer helpt kids met het maken van de coolste beats! Is de beat klaar? Dan is het tijd voor het echte werk, namelijk het beatboxen! Spreek in het oor van DJ en hij zal jouw stem op de beat mixen. Aai hem over zijn hoofd, tik op zijn neus, druk op zijn oortje of druk op de toetsen van de koptelefoon voor vrolijke reacties en zie zijn hoofd en wangen bewegen.

MIJN INTERACTIEVE PUPPY MAXIME

interactieve puppy die jouw zorg goed kan gebruiken
Zorg goed voor Maxime, de lieve interactieve hond! Met de magische stethoscoop kun je horen wat ze zegt en met de thermometer meet je haar temperatuur. Maak haar beter met een prikje of verbind haar pootje met verband om te genezen. Kortom: deze interactieve hond is een goed alternatief voor kinderen die graag een huisdier willen. De interactieve hond activeert de fantasie van kinderen en nodigt uit tot rollenspellen.

Ruby, Mijn Glittertattoo Kitten

Interactieve knuffelkat geeft je echte glittertattoos
Ben je gek op knuffelen en katten? Dan is de interactieve kat Ruby echt iets voor jou. Ruby de interactieve kat kan echte glittertattoos zetten! Door het gekleurde stempelkussen op haar pootje te plaatsen, zal Ruby de glittertattoo vervolgens helemaal zelf bij je aanbrengen. Maar deze leuke interactieve kat van VTech kan zoveel meer. Ontdek bijvoorbeeld de verschillende emoties van dit interactieve huisdier door middel van de lichtjes op haar hoofd.

styla, mijn glamour unicorn

magisch knuffel- en speelplezier met styla de unicorn
Unicorns zijn mateloos populair en daarom zijn ze ook bij VTech te vinden. In de vorm van de magische knuffel Styla! Gebruik de magische toverstaf, kies een kleur en breng deze aan op de hoorn, ogen of vleugels. Of blaas op de magische bloem en zie hoe deze open gaat! Ook reageert Styla het interactieve dier op muziek, waarbij het lichtje zal knipperen, de bloem op haar hoofd gaat open en ze zal bewegen met haar vleugels.

 

vragen over kidifriends
van vtech?
Ieder kind is anders en ontwikkelt zich op zijn of haar eigen manier. Daarom is het belangrijk om speelgoed aan te bieden dat past bij de ontwikkeling van je kind. De adviesleeftijd voor de interactieve dieren van KidiFriends is vanaf 4 jaar en ouder. Heb je nog andere vragen over deze toffe interactieve huisdieren? Neem dan gerust contact met ons op.