MIJN INTERACTIEVE PUPPY MAXIME

interactieve puppy die jouw zorg goed kan gebruiken
Zorg goed voor Maxime, de lieve interactieve hond! Met de magische stethoscoop kun je horen wat ze zegt en met de thermometer meet je haar temperatuur. Maak haar beter met een prikje of verbind haar pootje met verband om te genezen. Kortom: deze interactieve hond is een goed alternatief voor kinderen die graag een huisdier willen. De interactieve hond activeert de fantasie van kinderen en nodigt uit tot rollenspellen.

Ruby, Mijn Glittertattoo Kitten

Interactieve knuffelkat geeft je echte glittertattoos
Ben je gek op knuffelen en katten? Dan is de interactieve kat Ruby echt iets voor jou. Ruby de interactieve kat kan echte glittertattoos zetten! Door het gekleurde stempelkussen op haar pootje te plaatsen, zal Ruby de glittertattoo vervolgens helemaal zelf bij je aanbrengen. Maar deze leuke interactieve kat van VTech kan zoveel meer. Ontdek bijvoorbeeld de verschillende emoties van dit interactieve huisdier door middel van de lichtjes op haar hoofd.

styla, mijn glamour unicorn

magisch knuffel- en speelplezier met styla de unicorn
Unicorns zijn mateloos populair en daarom zijn ze ook bij VTech te vinden. In de vorm van de magische knuffel Styla! Gebruik de magische toverstaf, kies een kleur en breng deze aan op de hoorn, ogen of vleugels. Of blaas op de magische bloem en zie hoe deze open gaat! Ook reageert Styla het interactieve dier op muziek, waarbij het lichtje zal knipperen, de bloem op haar hoofd gaat open en ze zal bewegen met haar vleugels.

Penelope jouw magische Sparklings dierenvriendje

Magisch knuffel- en speelplezier met Penelope de pauw
Het is stralen van plezier met Penelope de magische pauw. Met de magische ketting kun je de kleur van de ogen, staart en kuif van dit interactieve dier veranderen. Wanneer je op haar vleugel drukt zal de staart bewegen. Of beweeg de staart zelf om te ontdekken welke kleur bij jou past. Door de ogen van Penelope te bedekken of op haar snavel te drukken kun je nog veel meer leuke reacties ontdekken. Kortom: deze magische pauw van VTech staat garant voor urenlang speelplezier.

 Foxy jouw magische sparklings dierenvriendje

magisch knuffel- en speelplezer met foxy de vos
Ben jij ook zo gek op speelgoeddieren? Met deze leuke interactieve Foxy zal je urenlang speelplezier beleven. Maak jouw Foxy het interactieve huisdier uniek door op de magische ketting te drukken om een kleur te kiezen. Raak vervolgens de ogen, oren en kuif van Foxy aan om deze van kleur te laten veranderen. Nieuwsgierig naar jouw gelukskleur? Druk dan op de kuif van Foxy. Om haar staart laten bewegen kun je op de poot drukken. Met het kammetje kun je de staart van Foxy verzorgen en versieren met de leuke staartclipjes. Ben jij nieuwsgierig wat dit interactieve dier nog meer kan?

Stella jouw magische sparklings dierenvriendje

magisch knuffel- en speelplezier met stella de eenhoorn
Droom jij ook van een magisch dierenvriendje? Dan willen we je graag voorstellen aan Stella de eenhoorn. Door op de hoorn van Stella te drukken kun je kleuren en emoties ontdekken. Via haar pootje kun je de vleugels laten bewegen. Het is stralen van plezier met dit leuke interactieve dierenvriendje van VTech. Bedek met je handen de ogen van de Sparkling om vrolijke zinnetjes te horen. Maar dit leuke interactieve dierenvrendje kan nog veel meer. Nieuwsgierig geworden?

 

vragen over kidifriends
van vtech?
Ieder kind is anders en ontwikkelt zich op zijn of haar eigen manier. Daarom is het belangrijk om speelgoed aan te bieden dat past bij de ontwikkeling van je kind. De adviesleeftijd voor de interactieve dieren van KidiFriends is vanaf 4 jaar en ouder. Heb je nog andere vragen over deze toffe interactieve huisdieren? Neem dan gerust contact met ons op.