ga je mee naar dromenland?

dromenland knuffelpop

Deze schattige knuffelpop is precies zoals je van ons gewend bent! De pop bevat een dag- en nacht-speelstand, mooie lichtprojecties, een rustgevend gezichtje, lieve zinnetjes en gezongen liedjes. Jouw kindje kan luisteren naar maar liefst 10 vrolijke melodietjes of hij/zij kan heerlijk in slaap vallen met 30 rustgevende melodietjes. Deze pop is ideaal om in te zetten tijdens het naar bed brengen en slapengaan.
kom je kiekeboe met mij spelen?

manou speelt kiekeboe

Met Little Love pop Manou kun je kiekeboe spelen! Plaats je eigen handen of de handjes van Manou voor haar ogen om grappige reacties te horen en een leuk spelletje kiekeboe te spelen! Maak tijdens het spelen kennis met lichaamsdelen, cijfers, tellen, dieren en nog veel meer.
ONTDEK DE LITTLE LOVE POPPEN

Interactief speelplezier

Door rollenspellen te spelen en de Little Love poppen goed te verzorgen, worden de poppen steeds slimmer en kunnen ze steeds meer.

Spelend leren

Luister naar vrolijke reacties en liedjes van de Little Love poppen en leer het alfabet, cijfers, kleuren, geluiden en etenswaren. Kortom: met Little Love van VTech kun je spelend leren.

Een pop voor ieder kind

Door het brede aanbod en de poppen met zowel een mama als een papa speelstand, is er altijd wel een Little Love pop die bij het kind past.

 

vragen over de little love poppen van vtech?

Ieder kind is anders en ontwikkelt zich op zijn of haar eigen manier. Daarom is het belangrijk om speelgoed aan te bieden dat past bij de ontwikkeling van je kind. De adviesleeftijd voor de poppen van Little Love is vanaf 1 jaar en ouder. Heb je nog andere vragen over deze interactieve poppen? Neem dan gerust contact met ons op.