nieuw: Owen Olifant & Evi eekhoorn

Het is dolle pret met 
Owen en Evi
We mogen weer 2 nieuwe diertjes verwelkomen in het Zoef Zoef dierenrijk namelijk: Evi de Energieke Eekhoorn en Owen de Ondeugende Olifant. Met beide diertjes is het dolle pret, ze zingen en bevatten vele grappige zinnetjes. Met Owen kun je op avontuur gaan en dolle pret beleven en met Evi kun je hoog in bomen klimmen en op zoek gaan naar nootjes. Met wie ga jij graag op avontuur?

zoef zoef dieren 

schattige dieren om te verzamelen!
Met de Zoef Zoef Dieren maken kleintjes spelenderwijs kennis met de verschillende dieren uit het dierenrijk. Ze ontdekken niet alleen waar ze precies leven, maar ook leren ze de bijzonderheden van elk dier. De vrolijke reacties van deze mini speelgoed diertjes moedigen het spelen van rollenspellen aan, waardoor kleintjes hun fantasie de vrije loop kunnen laten gaan. De dieren zijn los van elkaar te verzamelen. Welk speelgoed diertje wordt jouw kind zijn favoriet?

Zoef zoef dieren - speelsets

Urenlang speelplezier met de zoef zoef dieren speelsets
De Zoef Zoef Dieren speelsets laten zich eenvoudig combineren. Maak creatieve combinaties met de verschillende speelsets en laat je kind de meest fantasierijke avonturen beleven! Alle Zoef Zoef Dieren speelsets bevatten Magische Sensors waarop de diertjes reageren met vrolijke reacties.

Vragen over de zoef zoef dieren van VTech?
Gedurende de kindertijd ontwikkelt ieder kind zich op zijn of haar eigen manier. Het is dan ook belangrijk om speelgoed aan te bieden dat past bij de ontwikkeling van je kind. De Zoef Zoef Dieren zijn geschikt voor kinderen in de leeftijd van 1 tot ongeveer 5 jaar. Heb je nog andere vragen over de Zoef Zoef Dieren van VTech? Neem dan per e-mail of telefonisch contact met ons op. Of bekijk de meest gestelde vragen hieronder.

 

MEEST GESTELDE VRAGEN
Hoe werken de Zoef Zoef Dieren?

De Zoef Zoef Dieren hebben Magische Sensors in hun speelsets. Wanneer een dier over een Magische Sensor wordt bewogen, knippert er een lichtje en zijn er vrolijke zinnetjes, geluidseffecten of melodietjes hoorbaar die de fantasie van kinderen prikkelen. Zo kunnen ze op een leuke manier kennis maken met verschillende dieren uit het dierenrijk.

Voor welke leeftijd zijn de Zoef Zoef Dieren geschikt?

Zoef Zoef Dieren is geschikt voor kinderen in de leeftijd 1 tot en met 5 jaar, en zijn geweldig als eerste speelgoed voor jonge kinderen.  Hoewel dit een indicatie is, is het belangrijk te weten dat elk kind zich op zijn eigen manier ontwikkelt en dus kan het ook leuk zijn voor kinderen buiten deze leeftijdsgroep.

Hoeveel dieren zijn er van Zoef Zoef Dieren?

Zoef Zoef Dieren is populair en de collectie wordt steeds weer uitgebreid. Maak kennis met onze nieuwe aanwisten: Louis de trotse Leeuw, Loes de schattige Poes en Zayn de snelle Zebra. Kijk hier voor de actuele hoeveelheid Zoef Zoef Dieren.