nieuw: Ontdek & Speel boomhut

Kom, speel mee en maak lol,
want niets is de diertjes te dol!
Vanaf nu kunnen de Zoef Zoef Dieren ook spelen in een boomhut! Laat de dieren spelen in het zwembad, luieren in de hangmat of plaats de dieren in de boomhut en zie hoe ze naar beneden glijden over de glijbaan! Deze set bevat 4 mini-dieren waarmee de PlayZone-locaties geactiveerd kunnen worden, een zwembad, dierenmand, kampvuur, lantaarn en speelmatje. Ook beschikt deze speelset over 1 Magische sensor die geactiveerd kunnen worden door de Zoef Zoef Dieren met Magische Sensor herkenning.

zoef zoef dieren 

schattige dieren om te verzamelen!
Met de Zoef Zoef Dieren maken kleintjes spelenderwijs kennis met de verschillende dieren uit het dierenrijk. Ze ontdekken niet alleen waar ze precies leven, maar ook leren ze de bijzonderheden van elk dier. De vrolijke reacties van deze mini speelgoed diertjes moedigen het spelen van rollenspellen aan, waardoor kleintjes hun fantasie de vrije loop kunnen laten gaan. De dieren zijn los van elkaar te verzamelen. Welk speelgoed diertje wordt jouw kind zijn favoriet?

Zoef zoef dieren - speelsets

Urenlang speelplezier met de zoef zoef dieren speelsets
De Zoef Zoef Dieren speelsets laten zich eenvoudig combineren. Maak creatieve combinaties met de verschillende speelsets en laat je kind de meest fantasierijke avonturen beleven! Alle Zoef Zoef Dieren speelsets bevatten Magische Sensors waarop de diertjes reageren met vrolijke reacties.

Vragen over de zoef zoef dieren van VTech?
Gedurende de kindertijd ontwikkelt ieder kind zich op zijn of haar eigen manier. Het is dan ook belangrijk om speelgoed aan te bieden dat past bij de ontwikkeling van je kind. De Zoef Zoef Dieren zijn geschikt voor kinderen in de leeftijd van 1 tot ongeveer 5 jaar. Heb je nog andere vragen over de Zoef Zoef Dieren van VTech? Neem dan per e-mail of telefonisch contact met ons op. Of bekijk de meest gestelde vragen hieronder.

 

MEEST GESTELDE VRAGEN
Hoeveel dieren zijn er van Zoef Zoef Dieren?

Zoef Zoef Dieren is populair en de collectie wordt steeds weer uitgebreid. Maak kennis met onze nieuwe aanwisten: Louis de trotse Leeuw, Loes de schattige Poes en Zayn de snelle Zebra. Kijk hier voor de actuele hoeveelheid Zoef Zoef Dieren.

Kunnen Zoef Zoef Dieren op de Toet Toet Auto's wegdelen?

De speelsets van VTech zijn prima met elkaar te combineren. Zo kan Zoef Zoef Dieren ook in combinatie met de Toet Toet Auto's speelsets gebruikt worden. Hierdoor heeft je kindje gegarandeerd eindeloos speelplezier.

Welke Zoef Zoef Dieren zijn het leukst?

De collectie bestaat uit diverse Zoef Zoef Dieren die allemaal stuk voor stuk even leuk zijn. Wij kunnen in ieder geval niet kiezen welk dier wij het leukste vinden. Kies bijvoorbeeld voor een dier dat het meest herkenbaar is voor je kindje of een dier wat hij of zij nog niet kent.

Welke leeftijd Zoef Zoef Dieren?

Zoef Zoef Dieren is geschikt voor kinderen in de leeftijd 1 t/m 5 jaar. Dit is slechts een advies omdat ieder kind zich op zijn of haar eigen manier ontwikkelt. Het kan zijn dat jouw kind langer plezier heeft van Zoef Zoef Dieren dan een ander kindje.