ahoy daar, maatje, tijd om op avontuur te gaan!

zoef zoef dieren - dierenboot

Deze supertoffe Dierenboot zit vol verrassingen! Zo kan jouw kleintje de diertjes van de glijbaan laten glijden met één druk op de lanceertoets en de boot kan omgebouwd worden naar een huis-speelstand. De verschillende interactieve toetsen laten jouw kleintje kennismaken met voorwerpen en kleuren maar ook kan er een zoekspelletje gespeeld worden. Bij deze boot zitten 5 dieren en een visser bijgesloten voor extra veel speelplezier!
schattige dieren om te verzamelen

zoef zoef dieren

Met de Zoef Zoef Dieren maken kleintjes spelenderwijs kennis met de verschillende dieren uit het dierenrijk. Ze ontdekken niet alleen waar ze precies leven, maar ook leren ze de bijzonderheden van elk dier. De vrolijke reacties van deze mini speelgoed diertjes moedigen het spelen van rollenspellen aan, waardoor kleintjes hun fantasie de vrije loop kunnen laten gaan. De dieren zijn los van elkaar te verzamelen. Welk speelgoed diertje wordt jouw kind zijn favoriet?
urenlang speelplezier met de zoef zoef dieren speelsets

zoef zoef dieren speelsets

De Zoef Zoef Dieren speelsets laten zich eenvoudig combineren. Maak creatieve combinaties met de verschillende speelsets en laat je kind de meest fantasierijke avonturen beleven! Alle Zoef Zoef Dieren speelsets bevatten Magische Sensors waarop de diertjes reageren met vrolijke reacties.
ONTDEK ZOEF ZOEF DIEREN

Interactieve diertjes

Elk speelgoeddiertje heeft zijn eigen persoonlijkheid. Dat maakt de Zoef Zoef Dieren ook zo leuk! Druk op het hoofdje van ieder diertje om de vrolijke reacties te activeren.

Magische Sensors


De Zoef Zoef Dieren speelsets bevatten Magische Sensors die de diertjes herkennen, ze reageren hierop met vrolijke reacties.

Kleine handjes

De Zoef Zoef Dieren zijn speciaal ontworpen voor kleine handjes, waardoor ze eenvoudig gehanteerd kunnen worden door kleintjes.

Vragen over de zoef zoef dieren van VTech?

Gedurende de kindertijd ontwikkelt ieder kind zich op zijn of haar eigen manier. Het is dan ook belangrijk om speelgoed aan te bieden dat past bij de ontwikkeling van je kind. De Zoef Zoef Dieren zijn geschikt voor kinderen in de leeftijd van 1 tot ongeveer 5 jaar. Heb je nog andere vragen over de Zoef Zoef Dieren van VTech? Neem dan per e-mail of telefonisch contact met ons op. Of bekijk de meest gestelde vragen hieronder.

 

MEEST GESTELDE VRAGEN

Hoe werken de Zoef Zoef Dieren?

De Zoef Zoef Dieren hebben Magische Sensors in hun speelsets. Wanneer een dier over een Magische Sensor wordt bewogen, knippert er een lichtje en zijn er vrolijke zinnetjes, geluidseffecten of melodietjes hoorbaar die de fantasie van kinderen prikkelen. Zo kunnen ze op een leuke manier kennis maken met verschillende dieren uit het dierenrijk.

Voor welke leeftijd zijn de Zoef Zoef Dieren geschikt?

Zoef Zoef Dieren is geschikt voor kinderen in de leeftijd 1 tot en met 5 jaar, en zijn geweldig als eerste speelgoed voor jonge kinderen.  Hoewel dit een indicatie is, is het belangrijk te weten dat elk kind zich op zijn eigen manier ontwikkelt en dus kan het ook leuk zijn voor kinderen buiten deze leeftijdsgroep.

Hoeveel dieren zijn er van Zoef Zoef Dieren?

Zoef Zoef Dieren is populair en de collectie wordt steeds weer uitgebreid. Maak kennis met onze nieuwe aanwisten: Louis de trotse Leeuw, Loes de schattige Poes en Zayn de snelle Zebra. Kijk hier voor de actuele hoeveelheid Zoef Zoef Dieren.