Zachte poppen om te knuffelen

De Little Love poppen van VTech zijn zacht en daardoor ideaal voor kinderen van 3 tot en met 6 jaar. Niet alleen om mee te knuffelen, maar ook om voor te zorgen en heerlijk mee in slaap te vallen. Je zult zien dat je kind en zijn of haar pop al snel onafscheidelijk van elkaar worden.

Draagt bij aan ontwikkeling

Spelen met een pop draagt bij aan de ontwikkeling van kinderen. In het begin vormt de pop vaak een knuffel. Daarna wordt de pop vaak overal mee naartoe genomen. Kinderen imiteren jou als ouder en de pop wordt daardoor steeds meer gezien als hun 'baby'.  Ze beginnen met rollenspellen en spelen belangrijke gebeurtenissen na. Hierdoor ontwikkelen ze empathie, waardoor ze bepaalde spanningen kunnen loslaten en leren ze bepaalde situaties beter begrijpen. Ook kunnen ze hun dagelijkse routines met de pop oefenen. Naast sociale en emotionele ontwikkeling kunnen kinderen ook hun motorische vaardigheden ontwikkelen. Denk aan de fijne motoriek bij het aan- en uitkleden van de pop, maar ook aan het voeren met een lepeltje. De grove motoriek en coördinatie kunnen ze trainen door de pop in de kinderwagen neer te leggen en het wagentje voor te duwen.

Vragen over het VTech poppen speelgoed?

Een kind van 3 tot en met 6 jaar ontwikkelt zich op zijn of haar eigen manier. Het is belangrijk om speelgoed aan te bieden dat past bij de ontwikkeling van jouw kind. De poppen zijn geschikt voor kinderen tussen 3 en 6 jaar. Maar hou er rekening mee dat dit slechts een richtlijn is. Het kan zijn dat jouw dochter of zoon veel langer plezier beleeft aan het poppen speelgoed. Heb je vragen over onze Little Love poppen? Neem dan gerust contact met ons op of lees de veelgestelde vragen hieronder.

MEEST GESTELDE VRAGEN

Waarom is spelen met poppen belangrijk?

Er zijn diverse redenen waarom spelen met poppen belangrijk is voor kinderen. Zo biedt een pop troost en geborgenheid. Het draagt bij aan de ontwikkeling van het zelfbeeld en sociale vaardigheden.