kidi super star dj studio

laat het feest beginnen en wordt een echte ster!
Met de Kidi Super Star DJ Studio word je uitgedaagd om je stem ten gehore te brengen en om een te gekke DJ mix te maken. Bouw je eigen feestje en word met deze kinder DJ set een echte ster! Wil je eerst nog even oefenen? Geen probleem. Speel vier leuke spellen om je ritmegevoel te verbeteren, je uitspraak te oefenen en nog veel meer. Genoeg geoefend? Zet de discolamp aan en het feest kan beginnen. Zing mee met de zes ingebouwde liedjes of neem jouw eigen stem op met de Muziek Magie toets. Geef een draai aan de schijf om coole DJ effecten toe te voegen aan de muziek. Laat de party beginnen en maak van jezelf een echte ster!

kidi dj mix

neem je eigen muziekcreaties op!
Zie jij jezelf ook al staan achter deze superstoere draaitafel? Met deze draaitafel kun je eenvoudig je eigen muziek maken en opnemen. Dankzij de ingebouwde microfoon is het zelfs mogelijk om je eigen soundtracks op te nemen en door je muziek heen te mixen. Deze DJ set voor kinderen beschikt over een verlicht launchpad met meer dan 2.000 mogelijke combinaties, waardoor je de mooiste muziek kunt maken. De discolamp geeft op het ritme van de muziek de coolste lichteffecten. Ben jij er klaar voor om een feestje te bouwen met deze gave kinder DJ set?

 

vragen over de Kidimusic kinder dj sets?
Ieder kind is anders en ontwikkelt zich op zijn of haar eigen manier. Daarom is het belangrijk om speelgoed aan te bieden dat past bij de ontwikkeling van je kind. De adviesleeftijd voor de KidiMusic kinder DJ sets is 6 jaar en ouder. Heb je nog andere vragen over deze toffe KidiMusic DJ sets voor kinderen? Neem dan gerust contact met ons op.