maak je klaar voor een echt audio-avontuur!

kidi audio max

Met de Kidi Audio MAX kan jouw kind oceanen, bossen, de savanne en verschillende dieren ontdekken met behulp van 5 luisteravonturen en een bijgesloten boekje! Maar je hoeft met Kidi Audio MAX niet stil te zitten! Het  bevat namelijk 8 muzikale uitdagingen en 10 dansliedjes om even helemaal uit je dak te gaan, vervolgens kun je tot rust komen tijdens de speelstand 'mindfullnes'. Daarnaasst is het mogelijk om de koptelefoon te verbinden met een externe muziekspeler zodat jouw kind ook naar zijn of haar eigen muziek kan luisteren!
nodig je vrienden uit en bouw een feestje!

Super sound karaoke

Ontdek je zangtalent met de Super Sound Karaoke! Deze draagbare Bluetooth-speaker is een must voor elk feestje, met de bijgesloten microfoon kun je het karaoke-feest op gang brengen! Zet het lichteffect aan en gebruik de echo en vervorm-effecten voor nog meer zangplezier samen met je vrienden! Oefen toonladders zoals tijdens een echte zangles of bedenk je eigen tekst en melodie op verschillende instrumentale liedjes. Luister muziek via Bluetooth, een microSD-kaart, FM-radio of via een externe muziekspeler.
laat het feest beginnen en wordt een echte ster!

kidi super star dj studio

Met de Kidi Super Star DJ Studio word je uitgedaagd om je stem ten gehore te brengen en om een te gekke DJ mix te maken. Bouw je eigen feestje en word met deze kinder DJ set een echte ster! Wil je eerst nog even oefenen? Geen probleem. Speel vier leuke spellen om je ritmegevoel te verbeteren, je uitspraak te oefenen en nog veel meer. Genoeg geoefend? Zet de discolamp aan en het feest kan beginnen. Zing mee met de zes ingebouwde liedjes of neem jouw eigen stem op met de Muziek Magie toets. Geef een draai aan de schijf om coole DJ effecten toe te voegen aan de muziek. Laat de party beginnen en maak van jezelf een echte ster!

neem je eigen muziekcreaties op!

Kidi dj mix

Zie jij jezelf ook al staan achter deze superstoere draaitafel? Met deze draaitafel kun je eenvoudig je eigen muziek maken en opnemen. Dankzij de ingebouwde microfoon is het zelfs mogelijk om je eigen soundtracks op te nemen en door je muziek heen te mixen. Deze DJ set voor kinderen beschikt over een verlicht launchpad met meer dan 2.000 mogelijke combinaties, waardoor je de mooiste muziek kunt maken. De discolamp geeft op het ritme van de muziek de coolste lichteffecten. Ben jij er klaar voor om een feestje te bouwen met deze gave kinder DJ set?

 

 

vragen over de Kidimusic kinder dj sets?

Ieder kind is anders en ontwikkelt zich op zijn of haar eigen manier. Daarom is het belangrijk om speelgoed aan te bieden dat past bij de ontwikkeling van je kind. De adviesleeftijd voor de KidiMusic kinder DJ sets is 6 jaar en ouder. Heb je nog andere vragen over deze toffe KidiMusic DJ sets voor kinderen? Neem dan gerust contact met ons op.