houd contact met kidicom chat

kidicom advance 3.0 
voor 5-12 jaar

Gebruik de KidiCom Chat® app om (via wifi) video's, foto's, spraak-en tekstberichten of tekeningen uit te wisselen met familie en vrienden. De KidiCom Advance 3.0 is veilig en makkelijk in gebruikt!
oneindig veel speelplezier!

kidicom advance 3.0

Speel uitdagende spellen, maak mooie tekeningen, vervorm je stem, gebruik de calculator, luister naar je lievelingsmuziek of kijk naar jouw favoriete tekenfilms! Inclusief 20 apps zoals: Een aflevering van Er was eens.. Het Leven én het e-book Eco-verkenners in Afrika. Download nog meer content voor dit apparaat via Explor@ Park.

ONTDEK DE KIDICOM ADVANCE 3.0

Verschuifbare marcro-lens

Maak de mooiste close-up foto's en video's met de verschuifbare macro-lens!

Explor@ Park

Download nog meer content voor de KidiCom Advance 3.0 via Explor@ Park. Kies uit een ruim aanbod leuke en educatieve apps die het kind uitdagen op het gebied van lezen, schrijven, wetenschap, creativiteit, rekenen en nog veel meer!

Ouder-instellingen

In de ouder-instellingen kun je tijdslimieten instellen voor je kind, de toegang tot internet beheren, content toevoegen of verwijderen en de instellingen van het apparaat aanpassen.
 

vragen over kidicom advance 3.0 van vtech?

Ieder kind is anders en ontwikkelt zich op zijn of haar eigen manier. Daarom is het belangrijk om speelgoed aan te bieden dat past bij de ontwikkeling van je kind. De adviesleeftijd voor de KidiCom Advance 3.0 is vanaf 5 t/m 12 jaar. Heb je nog andere vragen over deze coole gadget? Neem dan gerust contact met ons op.