kidi superstar

word een echte ster!
Met deze supermicrofoon kun je karaoke zingen op je favoriete nummers met geweldige lichteffecten dankzij de verstelbare discobal!

Kidimagic STARLIGHT

word wakker in een magische en kleurrijke wereld!
Meer dan alleen een wekker!  KidiMagic producten biedt een breed scala aan functies: een klok, wekker, FM-radio, mp3-luidspreker en zelfs ... Crystal Ball! De KidiMagic kinderwekker wordt al snel het ultieme accessoire voor de slaapkamer!

KIDISECRETS 

opbiechten...

Geheimen worden goed bewaard in de KidiSecrets-dagboeken! Met een code of gezichtsherkenning gaan deze geheime dagboeken alleen open voor enkele gelukkigen. Met veel games en extra functies is dit een van de favoriete VTech speeltjes voor 6-10 jarigen!

KIDISECRETS SIERADEN SCHATKIST

DE SCHATKIST VOOR AL JOUW SIERADEN EN GEHEIMEN
Kies een geheime code bestaande uit cijfers of afbeeldingen om je schatkist te beveiligen zodat niemand erbij kan. Speel 9 te gekke spellen om je geheugen, reactiesnelheid, reken- en taalvaardigheden te trainen. 

kidi smart glow art

DE SMART SPEAKER DIE JE KUNT AANPASSEN NAAR JOUW SMAAK!
Deze trendy smart speaker bedien je door middel van je stem, met meer dan 10 spraakbesturingscommando's! Luister naar meer dan 170 verschillende moppen, rijmpjes, weetjes en wijze woorden en ontdek 7 te gekke activiteiten.