Elektronisch speelgoed voor kinderen van alle leeftijden

Wij ontwikkelen elektronisch speelgoed voor kinderen van alle leeftijden. Kinderen zijn dol op gadgets. Ze vinden het dan ook extra leuk als zij hun eigen elektronische speelgoed hebben. Junior gadgets, leercomputers en tablets: bij VTech heb je volop keus! En ondertussen leren je kinderen er ook nog enorm veel van. Vind je het belangrijk dat hun creativiteit gestimuleerd wordt of laat je jouw kleine het liefst spelenderwijs leren rekenen? Filter in ons productoverzicht dan bij ‘ontwikkelingsaspecten’. Zo heb je een overzicht van elektronisch speelgoed dat precies aan jouw wensen voldoet.

Junior gadgets

Met onze junior gadgets hoeven kinderen nooit meer jaloers te zijn op de gadgets van hun ouders. Zij hebben hun eigen elektronische speeltjes, speciaal ontwikkeld voor hun behoeftes, waarmee zij zich uren kunnen vermaken. Zo hebben we speelgoedtelefoons voor allerlei leeftijden. De Baby Smartphone voor 12-36 maanden, het Baby Telefoontje voor 6-36 maanden en het Dieren Mobieltje voor 9-36 maanden.

Leercomputers

De leercomputers van VTech zijn meer dan een laptop. Ze leren er namelijk heel veel van. Dit elektronische speelgoed stimuleert allerlei vaardigheden en geeft je kinderen een extra streepje voor op school. En of je kleine nu gek is op Hello Kitty of juist van de stoere Dusty Planes houdt: wij hebben een geschikte leercomputer!

Tablets

Natuurlijk kunnen je kinderen ook kinderspelletjes op jouw tablet doen. Maar voordat je het weet, zitten ze je werkmail te beantwoorden. Met de VTech tablets kun je jouw kinderen onbezorgd hun gang laten gaan. Dit elektronische speelgoed hebben we in allerlei vormen, voor allerlei leeftijden. Bovendien hebben we ook extra spelletjes die je op dit elektronische speelgoed kan installeren. Wat dacht je van de MobiGo Game Minnie Mouse en de Storio 2 Game Dora? Zo raken je kinderen nooit uitgespeeld én –geleerd!