Spelen met poppen
Spelen met poppen is belangrijk voor de ontwikkeling van kinderen. Poppen speelgoed is niet alleen geschikt voor meisjes, maar ook voor jongens. Tijdens het spelen met poppen leren kinderen sociale informatie verwerken en hun empathisch vermogen ontwikkelen. Door kinderen met poppen te laten spelen kunnen ze situaties die ze hebben meegemaakt verwerken door ze na te spelen. Daarnaast moedigt poppen speelgoed aan om een eigen denkbeeldige wereld te creëren, waarin een kind leert hoe ze om kan gaan met bepaalde situaties. Kortom: poppen speelgoed is goed voor de ontwikkeling van kinderen van 1 tot en met 6 jaar.

Diverse speelgoed poppen
In het assortiment vind je diverse Little Love poppen die de ontwikkeling van baby naar kleuter ondersteunen. Zo kan je kindje dankzij de Little Love speelgoed poppen spelenderwijs kennis maken met woordjes, vormen en kleuren maar ook melodietjes, liedjes en geluiden. Er gaat een wereld open voor de actieve kleine kinderen.

Al spelend opgroeien met poppen als Little Love Eva en Zoë
Met Little Love - Eva's Eerste Woordjes kan je kindje zijn of haar eerste woordjes oefenen. Het leuke aan de pratende babypop Eva is dat je kindje haar kan leren praten, wanneer ze steeds vaker met haar speelt en praat. Met Little Love - Zoë gaat op het potje leert je kindje oorzaak en gevolg. Het voeden van Zoë zorgt ervoor dat ze op het potje moet en dat je kindje dat ook gaat beseffen dat dit het gevolg is van het voeden. Verder zijn de speelgoed poppen van VTech goed voor de fantasie van het kindje. Door de diverse reacties de poppen kunnen geven wordt de fantasie van een kindje geprikkeld en de bijgeleverde accessoires zorgen ervoor dat de fantasie verder wordt gestimuleerd.

Vragen over Little Love poppen?
Tijdens de peutertijd ontwikkelt ieder kind zich op zijn of haar eigen manier. Het is dan ook belangrijk om speelgoed aan te bieden dat past bij de ontwikkeling van je peuter. De Little Love poppen zijn geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar. Heb je vragen over het poppen speelgoed van VTech? Neem dan per e-mail of telefonisch contact met ons op. Of bekijk de meest gestelde vragen hieronder.

MEEST GESTELDE VRAGEN

Welke pop is leuk?

Spelen met een pop is niet alleen goed voor de ontwikkeling van jouw kind maar ook nog eens superleuk! Maar welke pop is nou het leukste? VTech heeft een ruim assortiment Little Love Knuffelpoppen die maar al te graag met jouw baby of kleuter willen spelen. De collectie is zo ontworpen dat jouw baby of kleuter zeker één van de poppen leuk vindt. Elke pop heeft namelijk haar eigen unieke melodietjes, liedjes en geluiden.

Welke pop voor jongens?

Poppen zijn niet alleen voor meisjes maar ook zeker voor jongens! Alle knuffelpoppen uit het VTech assortiment zijn geschikt voor zowel meisjes als jongens. Zo maakt jouw kleintje spelenderwijs kennis met woordjes, vormen, melodietjes en kleuren.

Welke leeftijd kind pop?

Rond de leeftijd van 1-2 jaar is het een goed idee om je kind een pop(je) te geven. Vaak vinden kinderen van deze leeftijd het leuk als de pop kan drinken, slapen of praten. Hierdoor kan je kind een rollenspel spelen en gesprekjes voeren met de pop. Op deze manier ontwikkelen zij hun empatisch vermogen.