Toet Toet speelgoedauto's van VTech

De speelgoed auto's van VTech worden Toet Toet Auto's genoemd en zijn onwijs populair onder kleine kinderen. Dat is ook niet zo gek, want ons assortiment met speelgoed auto's is zo uitgebreid waardoor er voor elk wat wils is. Daarnaast heeft iedere speelgoed auto eigen geluidseffecten, vrolijke zinnetjes en gezongen liedjes. De Toet Toet Auto's vallen in de smaak bij zowel jongens als meisjes. Van Bart Brandweer tot Katrien Cabrio, van Kevin Kiepwagen tot Harvey Helikopter. Bekijk de verschillende VTech auto's en ontdek jouw favoriet(en) of lees hier meer.

Speelsets voor meerdere auto's

Het leuke aan de Toet Toet Auto's is dat je ze kunt combineren met de verschillende speelsets van VTech. In de Toet Toet Auto's - Garage kan je kleintje meerdere VTech auto's parkeren. Laat bijvoorbeeld Teun Takelwagen via de lift naar boven gaan om het voertuig naar het parkeerdek te brengen. Met de Toet Toet Auto's - Race & Stunt Looping kan je kindje de lanceerder gebruiken om het voertuig te laten rijden en door aan de hendel te draaien kan het zelfs een 360 graden looping maken. Kortom: de VTech auto's zijn met diverse toffe speelsets te combineren. Bekijk ons aanbod en ontdek ook de mogelijkheden met onder andere de werkplaats, de politietoren en het winkelparadijs.

Voor welke leeftijd zijn de speelauto's geschikt?

Kinderen tussen de 1 en 3 jaar ontwikkelen zich op allerlei niveaus van baby naar kleuter. Het is belangrijk om tijdens deze ontwikkeling de vaardigheden op de juiste manier te ondersteunen. VTech biedt speelgoed auto's aan waarmee je kind kennis kan maken met woordjes, vormen, kleuren maar ook met geluiden zoals liedjes en melodietjes. Door te spelen met de interactieve speelgoed auto's en speelsets gaat er een nieuwe, fantasierijke wereld open voor de actieve kleintjes.

Specifieke vragen over VTech speelgoedauto's of speelsets?

Ieder kind ontwikkelt zich op zijn of haar eigen manier. Het is daarom belangrijk om speelgoed aan te bieden dat past bij de ontwikkeling van jouw kind. De adviesleeftijd voor de voertuigen en speelsets van Toet Toet Auto's is vanaf 1 t/m 5 jaar. Heb je vragen over de VTech auto's of speelsets? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op.