Meisjesspeelgoed

Is meisjesspeelgoed alleen voor meisjes? Wij van VTech vinden van niet. Jongens, meisjes – ons meisjesspeelgoed is geschikt voor iedereen! Voor kinderen kan het zelfs heel goed zijn om eens met ander soort speelgoed te spelen. Daarmee stimuleren ze weer andere vaardigheden en kunnen ze zich breed ontwikkelen. Hieronder laten we je een aantal voorbeelden zien van meisjesspeelgoed waarmee je kinderen zich prima zullen vermaken en waar ze ondertussen ook van leren!

Zoef Zoef Dieren (1-5 jaar)

Laat de kleine het dierenrijk van de Zoef Zoef Dieren ontdekken! Maak vriendjes met Olga Olifant, Anne Aap en Nelly Nijlpaard. Of kleed de Zoef Zoef Dieren-wereld aan met bijvoorbeeld het Zoef Zoef Dieren Boomhuis, Avonturenbos of de Avonturenpaden. Deze dierenvriendjes helpen jongens en meisjes met de persoonlijke ontwikkeling, creativiteit en lichamelijke ontwikkeling. 

Little Love (2-8 jaar)

De Little Love Praat met mij Baby is een interactieve babypop die praat en ook reageert op je stem. Net als bij een echte baby kan Little Love niet meteen vanaf dag 1 vloeiend praten. Ze leert praten in 3 fasen en jouw kind kan het haar leren. Door voor te lezen uit de bijgesloten boekjes kan deze baby steeds beter praten. Stiekem leert je kind hier ook van. Hoe meer je kind praat met dit meisjesspeelgoed, des te meer woordjes en zinnetjes ze samen zullen leren.

Kidisecrets Foto (6-12 jaar)

In dit interactieve dagboek met ingebouwde fotocamera kunnen jongens en meisjes al hun geheimen kwijt, maar hoe leuk is het als zij er nog veel meer mee kunnen doen? Daarom hebben wij Kidisecrets Foto ontwikkeld, een elektronisch dagboek vol functies. Met dit meisjesspeelgoed maken jouw kinderen bijvoorbeeld geheime berichten, bewaren ze gegevens over hun vrienden, spelen ze spelletjes en verzorgen ze hun eigen digitale huisdier. En natuurlijk kunnen ze de Kidisecrets Foto streng beveiligen.

Kidipet Friends (5-11 jaar)

Zowel jongens als meisjes vinden het leuk om hun eigen huisdier te verzorgen. Om ermee te gaan wandelen of een bad te geven. Als je op zoek bent naar leuk meisjesspeelgoed zijn de Kidipet Friends een schot in de roos! Praat in de microfoon en je hond, kat of paard herhaalt wat je zegt. De Kidipet Friends hebben ook een klok en wekker met snooze-functie. Dat is pas lekker wakker worden! Via het touchscreen kun je je Kidipet maar liesft 12 trucjes leren.