voordelen educatief speelgoed
Met het educatieve speelgoed van VTech kan jouw kind plezier beleven en tegelijker tijd nieuwe dingen leren. In de kindertijd is het belangrijk dat kinderen nieuwe dingen ontdekken en leren. VTech is educatief speelgoed waarbij je kind steeds opnieuw wordt uitgedaagd om van alles te onderzoeken. Hierdoor wordt het intellectuele vermogen verder ontwikkeld en de creativiteit gesitmuleerd. Maar natuurlijk heeft het educatieve speelgoed van VTech nog veel meer voordelen:

  • Het verbetert de ruimtelijke ontwikkeling van een kind
  • Het verbetert de fijne en grove motorische vaardigheden
  • Het ontwikkelt de cognitieve vaardigheden en probleemoplossende vaardigheden
  • Het stimuleert de creativiteit


EDUCATIEF SPEELGOED VOOR ALLE LEEFTIJDEN
In het aanbod van VTech vind je divers educatief speelgoed. We hebben speelgoed voor meisjes en jongens van elke leeftijd. Door ons ruime assortiment is het misschien lastig kiezen. Maar we helpen je graag een handje en hebben daarom ons favoriete speelgoed per leeftijd voor je geselecteerd:Naast leeftijd hebben we ook educatief speelgoed specifiek voor jongens en meisjes. In deze blogs laten we de mogelijkheden op het gebied van meisjesspeelgoed en jongensspeelgoed zien. Maar wat wij bij VTech vooral belangrijk vinden is dat een kind zo vrij mogelijk wordt gelaten in de keuze van speelgoed en spelgedrag. Daarom maken wij het liefst zo min mogelijk onderscheid tussen meisjes- en jongensspeelgoed. 

Vragen over vtech educatief speelgoed?
Ieder kind is anders en ontwikkelt zich dan ook op haar of zijn eigen manier. Daarom is het belangrijk om educatief speelgoed aan te bieden dat past bij de ontwikkeling van je kind. De adviesleeftijden van het edcuatieve speelgoed van VTech is dan ook slechts een Indicatie. Heb je vragen over ons educatieve speelgoed? Neem dan per e-mail of telefonisch contact met ons op. Of bekijk de meest gestelde vragen.