nieuw: Zoemie het knuffelbijtje

Zoem, Zoem! Speel mee en vlieg van bloem naar bloem!

Dit duurzame speelgoed bijtje is gemaakt van zes gerecyclede plastic flessen. Play Green en ga samen op avontuur met Zoemie het Knuffelbijtje! Gebruik de openingen in de vleugels om Zoemie te gebruiken als handpop. Of laat je kleintje kennismaken met de verschillende texturen. Druk op de knipperende hart-toets en luister naar de vrolijke reacties.

 

 

nieuw: 3 in 1 Stapel & leer olifant

Kom stapel, schud en leer én doe het keer op keer!
Play Green met de duurzame olifant, gemaakt van bioplastic en zes gerecyclede plastic flessen! Druk op de knipperende hart-toets of beweeg het olifantje heen en weer om vrolijke reacties te horen. Stapel de ringen van groot naar klein, want dat vind het olifantje fijn.

nieuw: 2 in 1 regenboogxylofoon

muziek maken is zo fijn met de xylofoon en tamboerijn!
Dit 2 in 1 instrument is gemaakt van FSC-gecertificeerd hout. Kinderen kunnen hier volop muzikaal speelplezier mee beleven! De interactieve xylofoon bevat 4 speelstanden om onder andere cijfers en kleuren te ontdekken. Inclusief 2 dubbelzijdige kaarten met bekende kinderliedjes die door middel van knipperende lichtjes zelf gespeeld kunnen worden. Kom sla met het stokje op de xylofoon en schud de tamboerijn voor een muzikaal speel- en leer festijn!

 

vragen over ons play green speelgoed?
Ieder kind is anders en ontwikkelt zich op zijn of haar eigen manier. Daarom is het belangrijk dat je speelgoed aan je kind aanbiedt dat past bij zijn of haar ontwikkeling. De adviesleeftijd van het Play Green speelgoed is verschillend. Klik op het desbetreffende speelgoed om meer informatie te krijgen over de leeftijd. Heb je nog andere vragen over Play Green van VTech? Neem dan per e-mail of telefonisch contact met ons op. Of bekijk de meest gestelde vragen over Play Green hieronder.

 

MEEST GESTELDE VRAGEN
Wat is duurzaam speelgoed?

Het duurzame speelgoed van VTech is gemaakt van milieuvriendelijke materialen. Bij het Play Green speelgoed wordt bijvoorbeeld gebruik gemaakt van bioplastic, gerecyclede plastic flessen en FSC-gecertificeerd hout. Van het duurzame Play Green speelgoed van VTech kun je lang plezier hebben.

Waarom duurzaam speelgoed?

Bij duurzaam speelgoed is de impact op het milieu vele malen minder. Dit komt doordat het speelgoed grotendeels bestaat uit gerecycled materiaal en duurzame materialen. Dit komt niet alleen ten goede aan het milieu, ook gaat het langdurig mee net als de rest van ons speelgoed. Zo heeft jouw kindje en nog vele kinderen daarna veel plezier van het duurzame speelgoed van VTech. Naast het duurzame speelgoed doen we ook ons best om onze impact op het milieu ieder jaar te verkleinen, zo reduceren we onze handleidingen en vervangen we onze plisterverpakkingen door plantaardige alternatieven. Meer lezen over onze duurzame visie? Klik dan hier.