nieuw: VROLIJKE VORMENAPPEL

Druk, draai, 

sorteer en leer!

Deze vrolijke appel, zonder elektronica, geeft een nieuwe draai aan de klassieke vormensorteerder! Draai de appel om verschillende vormen te maken en ontdek wel 10 vormen en 10 fruitsoorten. Met deze appel ontwikkelt je kleintje ook de fijne motoriek en tastzin. Daarnaast bestaat het plastic dat in dit product wordt gebruikt, voor 90% uit gerecycled plastic. 

 

nieuw: rammelpret sleutelbos

laten we een ritje maken!
Dit duurzame speelgoed is perfect voor kleintjes, ze kunnen ermee rammelen en op avontuur gaan. De sleutelbos is voor 45% gemaakt van bio-plastic en bevat meer dan 40 geluidjes, zinnetjes, melodietjes en gezongen liedjes. Daarnaast verlicht de blauwe bijtringsleutel de pijn bij het doorkoemn van tandjes. Ben je klaar? Kom en rijden maar!

 

nieuw: zeevriendjes schildpad

laten we samen spelen 
en knuffelen!
De stof en vulling van deze heerlijk zachte schildpad zijn voor 100% gemaakt van gerecyclede plastic flessen. Deze schildpad zingt verschillende liedjes en laat maar al te graag ook melodietjes horen. Maak gebruik van het kiekeboe-spiegeltje om de ontwikkeling van het zelfbewustzijn te ondersteunen en trek aan het kleine zeeschildpadje voor een verassing!

 

 

vragen over ons play green speelgoed?
Ieder kind is anders en ontwikkelt zich op zijn of haar eigen manier. Daarom is het belangrijk dat je speelgoed aan je kind aanbiedt dat past bij zijn of haar ontwikkeling. De adviesleeftijd van het Play Green speelgoed is verschillend. Klik op het desbetreffende speelgoed om meer informatie te krijgen over de leeftijd. Heb je nog andere vragen over Play Green van VTech? Neem dan per e-mail of telefonisch contact met ons op. Of bekijk de meest gestelde vragen over Play Green hieronder.

 

MEEST GESTELDE VRAGEN
Wat is duurzaam speelgoed?

Het duurzame speelgoed van VTech is (gedeeltelijk) gemaakt van milieuvriendelijke materialen. Bij het Play Green speelgoed wordt bijvoorbeeld (gedeeltelijk) gebruik gemaakt van bioplastic, gerecyclede plastic flessen en FSC-gecertificeerd hout. Van het duurzamere Play Green speelgoed van VTech kun je lang plezier hebben.

Waarom duurzaam speelgoed?

Duurzaam speelgoed heeft een kleinere impact op het milieu, doordat het grotendeels bestaat uit gerecycled materiaal en duurzame materialen. Het gaat lang mee en het is beter voor het milieu. VTech probeert ook de impact op het milieu te verminderen door de hoeveelheid handleidingen te reduceren en plantaardige alternatieven voor blisterverpakkingen te gebruiken.

Waar bestaat de Play Green lijn van VTech uit?

De Play Green lijn van VTech bestaat op dit moment uit babyspeelgoed. Zo hebben we een zacht dierenvriendje Zoemie het Knuffelbijtje waarvan de stof en vulling gemaakt zijn van gerecyclede plastic flessen. Bekijk ook eens onze andere slaapvriendjes.