Toet Toet auto's
gemaakt van bioplastic (90%)

Onze bekende vrolijke, pratende en zingende auto's worden groen! In 2021 verschenen er 3 nieuwe voertuigen gemaakt van bioplastic (90%). Ze zijn niet alleen gemaakt van duurzaam materiaal maar laten je ook kennismaken met duurzame weetjes bijvoorbeeld dat het goed is om te recyclen en water te besparen. Maak plaats voor Kees Kiepwagen, Benjamin Brandweer en Ruben Recycletruck: de nieuwe interactieve voertuigen die duurzaam zijn.

 

De milieuvriendelijke recycletruck
Dankzij onze recycletruck kunnen kinderen vanaf 18 maanden leren recyclen en kennismaken met de verschillende soorten afval. Deze truck is niet alleen erg leerzaam maar hij is ook gemaakt van gerecycled plastic (90%). De Sorteer & Leer Recycletruck is ideaal voor kinderen die van jongs af aan al kennis willen maken met recyclen. 

 

houten speelgoed
VTech heeft houten speelgoed ontwikkeld gemaakt van FSC-gecertificeerd hout, hergebruikt plastic (90%) en uiteraard zoals je van ons gewend bent, elektronica om het speelgoed interactief te maken. De ABC Dieren Tablet en Mijn Interactieve Dierenpuzzel zijn geschikt voor kinderen van 1 tot en met 4 jaar.