dierenvriendjes rammelaar - vos & leeuw

rammel met het vosje en leeuwtje
Dierenvriendjes Rammelaar Vos en Rammelaar Leeuw passen precies in het piepkleine babyknuistje (vanaf 0 jaar). Doordat ze gemaakt zijn van zachte materialen en uiteenlopende texturen wordt de tastzin gestimuleerd. Het schudden van de rammelaar of het draaien van de kralen draagt bij aan de ontwikkeling van motorische vaardigheden. Laat de eerste ontdekkingsreis maar beginnen!

2-in-1 knuffelhertje en bedtijd vosje

zachte vriendjes om mee te knuffelen

Een torenhoog knuffelgehalte hebben het 2-in-1 Knuffelhertje en Bedtijd Vosje (vanaf 0 jaar) uit dezelfde Dierenvriendjes babylijn. Deze zachte pluche vriendjes helpen kleintjes vanaf 3 maanden rustig in slaap te vallen. Daarnaast hebben ze een reeks melodietjes en gezongen lliedjes in petto, maar ook een knipperend lichtje dat zowel een rustgevend als vertrouwd gevoel oplevert 

draai & wiebel rupsje en
toeter & draai stuurtje

wiebel met rollie en maak een ritje met brullie
In de box, op de achterbank, op het speelkleed of in de kinderwagen gaan leren en vermaken moeiteloos door. Nu met het Draai & Wiebel Rupsje en het Toeter & Draai Stuurtje (vanaf 6 maanden) uit de nieuwe serie. Voor kleintjes vanaf 6 maanden met iets stevigere materialen en meer focus op vormen en beweging. Ook hier mogen de vrolijke liedjes, lichtjes en nu dus ook die zachte pastelkleuren niet onbreken. In eigen tempo kennismaken met de nieuwe wereld en al het liefs dat VTech in huis heeft, met de vrolijke Dierenvriendjes maken ze een goede start!