Jongensspeelgoed

VTech heeft allerlei soorten jongensspeelgoed, waar natuurlijk zowel jongens als meisjes mee kunnen spelen! Van een aantal speelgoedproducten hebben we zelfs jongens- en meisjesvarianten ontwikkeld. Is jouw kind gek op alles wat er stoer uitziet of juist een grote fan van de kleur roze? Kies de tablet, leercomputer, gadget – of wat dan ook – die jouw kleine het leukst vindt. Hieronder ontdek je een paar voorbeelden van jongensspeelgoed voor alle stoere jongens en meisjes.

Switch & Go Dino’s (3-9 jaar)

Neem je kids mee op een reis terug in de tijd met de Switch & Go Dino’s. Dit jongensspeelgoed neemt kinderen mee naar de wereld van vele miljoenen jaren geleden. Toen indrukwekkende dinosaurussen door het landschap stampten. Maar de Switch & Go Dino’s herinneren niet alleen aan vroegere tijden. Elke dino kan je namelijk transformeren in een supersnel voertuig. Zo transformeert de Triceratops in een raceauto, de Mammoet in een graafmachine en de Velociraptor in een motor. Wraow!

Toet Toet Auto’s (1-5 jaar)

Voor de kleinere kinderen hebben we de Toet Toet Auto’s. Jongensspeelgoed waarmee jongens en meisjes hun eigen wereld kunnen bouwen. Een wereld met vrolijke auto’s, leuke geluidjes en verrassende Magische Sensors. Laat je Toet Toet Auto’s bijvoorbeeld racen over de Lanceer- & Racebaan, breid je wereld uit met de Brandweerkazerne en verbind alles met de Toet Toet Auto’s Wegdelen!

Kidizoom Smart Watch (5-12 jaar)

Alle slimme kids zullen de Kidizoom Smart Watch superstoer vinden. Dit jongensspeelgoed laat jongens en meisjes met plezier de tijd leren lezen. Maar het razendknappe klokje kan nog veel meer! Dit jongensspeelgoed heeft namelijk leuke functies zoals een fotocamera, videospeler, ingebouwde spelletjes en klok! Het is een supercool horloge voor eigentijdse jongens en meisjes.