dierenvriendjes SPEELGOED
De speelgoeddieren van VTech sluiten perfect aan op de belevingswereld van een kind. Kinderen zijn bijvoorbeeld gek op de natuur en dieren. Hoe leuk is het dan om kinderen hun eigen wereld te laten creëren met de dierenvriendjes van VTech. De Dierenvriendjeslijn is educatief speelgoed geschikt tot 3 jaar. Hieronder vertellen we je graag wat meer over het nieuwe dierenspeelgoed.
 
dierenvriendjes rammelaar & draai en wiebel rupsje

Voor de allerkleinsten hebben we een leuke Dierenvriendjes Rammelaar in de vorm van een Vos of een Leeuw. Deze dierenvriendjes zijn gemaakt van verschillende materialen en texturen, om de tastzin van het kindje te stimuleren. Door aan de kralen van de Leeuw rammelaar te draaien of door het schudden van het Vosje kan een kleintje zijn motorische vaardigheden verder ontwikkelen. De handvaten van deze lichtgewicht rammelaars zijn speciaal gemaakt voor kleine handjes. Zowel de Vos als de Leeuw zijn niet elektronisch en geschikt voor kleintjes van 3 tot 18 maanden.

Het Draai & Wiebel Rupsje is educatief speelgoed waarmee kleintjes van 6 tot 24 maanden hun zintuigen volop kunnen ontwikkelen. Wanneer het kleintje op de knipperende hart-toets drukt zal het grappige geluiden, vrolijke zinnetjes, gezongen liedjes en melodietjes te horen krijgen. Verder kan het kleintje draaien aan de verschillende beweegbare onderdelen van het Dierenvriendjes Rupsje. Dit draagt bij aan de ontwikkeling van de fijne motoriek en zorgt voor grappige houdingen bij het Dierenvriendjes Rupsje. Kom en laat jouw kindje meewiebelen met dit leuke dierenvriendjes Rupsje van VTech. 


DIERENVRIENDJES VOOR IN BED OF IN DE BOX 
Binnen de Dierenvriendjeslijn hebben we ook speelgoed dat geschikt is voor het slapen gaan. Bekijk bijvoorbeeld eens het schattige 2 in 1 Knuffelhertje. Wanneer je kleintje op het neusje drukt, zal het Dierenvriendjes Hertje lieve zinnetjes, rustgevende melodietjes, gezongen liedjes en geluiden laten horen. Het Dierenvriendjes Hertje kan gebruikt worden als knuffeldoekje met bijtring, fopspeenhouder of gewoon als knuffelhertje. Of bekijk eens het leuke Bedtijd Vosje. Dit dierenvriendje laat ook diverse geluiden horen wanneer je op de hart-toets drukt. De zachte, kleurrijke stof zal het kleintje stimuleren om het vosje te willen knuffelen. Beide dierenvriendjes zijn geschikt voor kleintjes van 0 tot 36 maanden. Verder is dit dieren speelgoed wasbaar, omdat het elektronisch onderdeel eenvoudig te verwijderen is. 
 
dierenvriendjes stuur of auto
Laat je kleintje op avontuur gaan met het Toeter & Draai Stuurtje. Door het draaien van het stuurtje en het drukken op diverse toetsen wordt de fantasie van je kleintje volop geprikkeld. Dit Dierenvriendjes Stuur zal daarom zorgen voor veel speel- en rijplezier. Het Toeter & Draai stuurtje is geschikt voor 6 tot 36 maanden. Ben je meer op zoek naar een speelgoedauto? Kijk dan eens naar de Vrolijke Vormenauto. Laat je kleintje vrolijk achter deze leuke vormenauto aan kruipen. Door op de knipperende toets te drukken zal je kindje ontdekken dat er grappige geluiden, vrolijke zinnetjes, gezongen liedjes en melodietjes te horen zijn. Verder kan je kleintje de vormpjes in de juiste openingen van de auto plaatsen. Ook leert je kleintje kennis maken met diverse dierenvriendjes en kan het op spelende wijze leren tellen. De Vrolijke Vormenauto is geschikt voor kinderen van 12 tot 36 maanden.
 
DIERENVRIENDJES BOEKJE OF DO-RE-MI-RADIO

In de nieuwe Dierenvriendjes speelgoedlijn vind je ook een nieuw educatief speelgoedboekje. Met het Baby Dierenvriendjes Boekje kan je kleintje de lieve dierenvriendjes uit het bos ontmoeten en leren benoemen. Wanneer op de toetsen wordt gedrukt zullen er vrolijke zinnetjes, grappige geluidjes, gezongen liedjes of melodietjes te horen zijn. Aan de voorkant van het boekje vind je een zacht pluche schildpad die de tastzin van je kleintje stimuleert. Het boekje met de dierenvriendjes is gemakkelijk aan de box of kinderwagen vast te maken met behulp van de bevestigingsring. Het boekje is geschikt voor kleintjes van 6 tot 36 maanden.

Tot slot hebben we voor de kindjes van 1 tot 3 jaar de leuke Do-Re-Mi Radio waarop diverse dierenvriendjes staan afgebeeld. Laat je kleintje lekker dansen en zingen met deze leuke radio. Je kindje leert de dieren en cijfers kennen, maar ook tellen door aan de dierenschijf te draaien. Door aan de muziekschijf te draaien kan je kindje luisteren naar vrolijke melodietjes en gezongen liedjes. De handgreep op deze radio is speciaal ontworpen voor kleine handjes, waardoor ze hem gemakkelijk met zich mee kunnen dragen. Deze Do-Re-Mi Radio is geschikt voor kinderen van 1 tot 3 jaar.