Kindercamera's vanaf 6 jaar
De meeste VTech camera's zijn geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Tussen de 6 en 10 jaar worden kinderen steeds creatiever! Met een VTech kindercamera worden ze op creatief vlak uitgedaagd en kunnen ze de mooiste creaties maken. Daarnaast krijgen ze meer oog voor wat er om hen heen gebeurt en kunnen ze dit op hun eigen manier vastleggen in de vorm van een foto of video. Hierdoor leren ze herinneringen vast te leggen, waar ze op een later moment naar terug kunnen refereren. Zo kunnen ze bijvoorbeeld hun zelfgemaakte vakantiefoto's aan opa en oma laten zien.

Diverse kindercamera's bij VTech
In het aanbod van VTech vind je diverse soorten kindercamera's. Met alle camera's van VTech kun je de mooiste foto's en video's maken. Voor het maken van eigen video's heeft VTech ook een speciale vlog camera. Deze camera maakt het voor kinderen eenvoudig om zichzelf te filmen, dankzij de flip-up lens. Daarnaast is het mogelijk om door middel van een green screen filmpjes te maken met de tofste achtergronden. Op de VTech kindercamera zitten een aantal standaard achtergronden waaruit ze kunnen kiezen. Kortom: de mogelijkheden van de kindercamera's bij VTech zijn eindeloos. Welke kindercamera is de favoriet van jouw kind?

Vragen over een VTech kindercamera?
Ieder kind is anders en ontwikkelt zich op zijn of haar eigen manier. Het is daarom belangrijk dat je speelgoed aan je kind aanbiedt dat past bij zijn of haar ontwikkeling. De adviesleeftijd voor de KidiZoom kindercamera's is 6 jaar en ouder. Heb je nog vragen over de VTech kindercamera's of ons andere speelgoed? Neem dan per e-mail of telefonisch contact met ons op. Of bekijk de meest gestelde vragen.