Een breed aanbod aan speelgoed kindercamera's

In het aanbod van VTech vind je diverse soorten kindercamera's. Met alle camera's van VTech kun je de mooiste foto's en video's maken. Voor het maken van eigen video's heeft VTech ook een speciale Vloggercam. Deze camera maakt het voor kinderen eenvoudig om zichzelf te filmen, dankzij de flip-up lens. Daarnaast is het mogelijk om door middel van een green screen filmpjes te maken met de tofste achtergronden. Of gaat jouw kindje toch liever voor wat meer actie met de Action Cam HD? Monteer deze camera op de fiets of skateboard en maak supertoffe actie filmpjes. Welke kindercamera is de favoriet van jouw kind?

Een kindercamera met printer

Met onze PrintCam kun je foto's maken, bewerken en direct uitprinten, hoe tof! Dankzij de ingebouwde thermische printer kun je al jouw foto's afdrukken in zwart/wit waarna je met kleurpotloden en stiften deze afdrukken kunt inkleuren. Daarnaast kun je verschillende coole spelletjes uitprinten zoals een doolhof of kleuren op nummer. Kortom, deze camera bevat urenlang speelplezier voor jouw kind!

Spelletjes spelen met de speelgoedcamera's

Ben je specifiek op zoek naar een kindercamera met spelletjes? Ook dan zit je bij VTech helemaal goed! Onze kindercamera's zijn voorzien van coole spelletjes. Als ouder zijnde kun je spelletjes uitschakelen, indien gewenst. Ook is het mogelijk om een limiet in te stellen dat je kind de spelletjes maximaal 15, 30, 60 of 90 minuten per dag kan spelen.

Zijn de camera's van VTech waterdicht?

Onze Action Cam HD bevat een waterdichte behuizing waarmee het ook mogelijk is om foto's en video's te maken tijdens het zwemmen. Dankzij de drijvende handgreep kun je makkelijk je camera terugvinden. 

Contact opnemen met VTech over de KidiZoom camera's?

Ieder kind is anders en ontwikkelt zich op zijn of haar eigen manier. Het is daarom belangrijk dat je speelgoed aan je kind aanbiedt dat past bij zijn of haar ontwikkeling. De adviesleeftijd voor de KidiZoom kindercamera's is 5 jaar en ouder. Heb je nog vragen over de VTech kindercamera's of ons andere speelgoed? Neem dan per e-mail of telefonisch met ons op. Of bekijk de meest gestelde vragen hieronder.

MEEST GESTELDE VRAGEN

Wat is de beste kindercamera?

De beste kindercamera's vind je in het assortiment van VTech. Met deze kindercamera's kan jouw kind eenvoudig zijn of haar eerste video's en foto's maken. Ook kunnen ze op de kindercamera foto's en video's bewerken, luisteren naar muziek en spelletjes spelen. Kortom: onze kindercamera's voldoen aan alle wensen van kinderen van 6 jaar en ouder.

Welke leeftijd KidiZoom?

De meeste KidiZoom camera's van VTech zijn geschikt voor kinderen met een leeftijd van 5 jaar of ouder. Uiteraard hangt het ook af van de ontwikkeling van je kind. Het kan zijn dat jouw kind van 4 jaar oud al prima met de KidiZoom camera overweg kan.

Welke batterijen in KidiZoom?

Onze KidiZoom producten bevatten bijna allemaal een oplaadbare accu. Enkele producten werken op AA batterijen.