Digitale kindercamera voor kinderen vanaf 5 jaar
De kindercamera's van VTech zijn geschikt voor de leeftijd vanaf 5 jaar. Op deze leeftijd worden kinderen steeds creatiever en willen ze ook meer uitgedaagd worden. met een digitale kinder camera van VTech kun je de mooiste creaties maken. Daarnaast krijgen ze meer oog voor wat er om hen heen gebeurt en kunnen ze dit op eigen wijze vastleggen door middel van een foto of video. Zo kunnen ze zelf herinneringen maken en deze laten zien aan vriendjes en vriendinnetjes, maar natuurlijk ook aan opa en oma. 

Diverse kindercamera's bij VTech
In het aanbod van VTech vind je diverse soorten kindercamera's. Met alle camera's van VTech kun je de mooiste foto's en video's maken. Voor het maken van eigen video's heeft VTech ook een speciale vlog camera. Deze camera maakt het voor kinderen eenvoudig om zichzelf te filmen, dankzij de flip-up lens. Daarnaast is het mogelijk om door middel van een green screen filmpjes te maken met de tofste achtergronden. Op de VTech kindercamera zitten een aantal standaard achtergronden waaruit ze kunnen kiezen. Kortom: de mogelijkheden van de kindercamera's bij VTech zijn eindeloos. Welke kindercamera is de favoriet van jouw kind?

Kindercamera met spelletjes

Ben je specifiek op zoek naar een kindercamera met spelletjes? Ook dan zit je bij VTech helemaal goed! Onze kindercamera's zijn voorzien van coole spelletjes. Als ouder zijnde kun je spelletjes uitschakelen, indien gewenst. Ook is het mogelijk om een limiet in te stellen dat je kind de spelletjes maximaal 15, 30, 60 of 90 minuten per dag kan spelen.

Vragen over een VTech kindercamera?
Ieder kind is anders en ontwikkelt zich op zijn of haar eigen manier. Het is daarom belangrijk dat je speelgoed aan je kind aanbiedt dat past bij zijn of haar ontwikkeling. De adviesleeftijd voor de KidiZoom kindercamera's is 5 jaar en ouder. Heb je nog vragen over de VTech kindercamera's of ons andere speelgoed? Neem dan per e-mail of telefonisch contact met ons op. Of bekijk de meest gestelde vragen hieronder.

MEEST GESTELDE VRAGEN

Wat is de beste kindercamera?

De beste kindercamera's vind je in het assortiment van VTech. Met deze kindercamera's kan jouw kind eenvoudig zijn of haar eerste video's en foto's maken. Ook kunnen ze op de kindercamera foto's en video's bewerken, luisteren naar muziek en spelletjes spelen. Kortom: onze kindercamera's voldoen aan alle wensen van kinderen van 6 jaar en ouder.

Welke leeftijd KidiZoom?

De KidiZoom van VTech is geschikt voor kinderen met een leeftijd van 5 jaar of ouder. Uiteraard hangt het ook af van de ontwikkeling van je kind. Het kan zijn dat jouw kind van 4 jaar oud al prima met de KidiZoom camera overweg kan.

Welke batterijen in KidiZoom?

Onze KidiZoom producten bevatten bijna allemaal een oplaadbare accu. Enkele producten werken op AA batterijen.