CORY CARSON DE SERIE 

DE TOET TOET AUTO'S OP NETFLIX 
Netflix heeft de beste film- en televisieproducenten geselecteerd om deze animatieserie, gebaseerd op Toet Toet Auto's, te produceren. Deze serie is geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar en hun ouders. Cory woont samen met zijn ouders en kleine zusje in Bumperdijk, hij beleeft samen met zijn vriendjes vele avonturen. Problemen die ze onderweg tegenkomen lossen ze samen met een vleugje humor op!

eileen ijscokar

wie heeft er zin in een ijsje?
Het is tijd voor ijsjes, kom ze maar halen bij Eileen IJscokar. Druk op de gezicht-toets om allerlei vrolijke reacties te horen! Druk op de toonbank of laat mini Chrissy (inbegrepen) er tegen duwen en luister naar de vrolijke reacties. Zon of regen? Geen probleem! Klap de luifel in of schuif hem juist uit. 

Familie carson huis

in het huis van familie carson voelt iedereen in bumperdijk zich thuis!
Ga op ontdekking in het Familie Carson Huis en speel verstoppertje met Cory, Chrissy en papa. Bezoek de verschillende kamers zoals de woonkamer, slaapkamer, badkamer en speelkamer. Het huis bevat twee verdiepingen met verschillende beweegbare onderdelen die de fantasie prikkelen en uitnodigen om rollenspellen te spelen. Deze speelset biedt volop interactief speel- en leerplezier!

 

vragen over toet toet cory carson van vtech?
Ieder kind is anders en ontwikkelt zich op zijn of haar eigen manier. Daarom is het belangrijk om speelgoed aan te bieden dat past bij de ontwikkeling van je kind. De adviesleeftijd voor de voertuigen en speelsets van Toet Toet Cory Carson is vanaf 1 jaar en ouder. Heb je nog andere vragen over deze interactieve voertuigen en speelsets? Neem dan gerust contact met ons op.