Nieuw: Rico & Ravi Raceauto

Kom, laten we gaan racen met Rico en Ravi raceauto!
Onze Toet Toet Auto's Pro Series lijn mag drie nieuwe auto's verwelkomen, maak kennis met twee ervan: Rico Raceauto en Ravi Raceauto. Beweeg handmatig de motorkap van beide voertuigen open en dicht om grappige reacties te horen. Rico en Ravi zijn allebei dol op racen en ze racen graag tegen elkaar of tegen de klok. Tijd voor snelheid!

 

 


Nieuw: Pepijn politie

heeft er iemand hulp nodig?
Help mensen in nood samen met Pepijn Politie! Beweeg handmatig de motorkap open en dicht om grappige reacties te horen. Hij bestrijdt de misdaad en staat altijd voor je klaar in geval van nood of een ander probleem. Kortom: er zijn genoeg avonturen te beleven met Pepijn Politie!

Nieuw: garage

Tijd voor een onderhoudsbeurt!
Controleer voertuigen in de Toet Toet Auto's Pro Series Garage. Plaats Ryan Raceauto of een andere Toet Toet Auto (apart verkrijgbaar) op de reparatielift om het voertuig een onderhoudsbeurt te geven of rijd naar de wasstraat en beweeg de hendel omlaag om de wasborstel te laten draaien. Beweeg de voertuigen over de 6 Magische Sensors en luister naar vrolijke reacties. Maak de Toet Toet Auto's weer tiptop in orde, zodat ze klaar zijn voor nog meer te gekke avonturen!

 

 


 

 


 

vragen over toet toet auto's pro series van vtech?
Ieder kind is anders en ontwikkelt zich op zijn of haar eigen manier. Daarom is het belangrijk om speelgoed aan te bieden dat past bij de ontwikkeling van je kind. De adviesleeftijd voor de voertuigen en speelsets van Toet Toet Auto's Pro Series is vanaf 2 t/m 6 jaar. Heb je nog andere vragen over onze Toet Toet Auto's Pro Series collectie? Neem dan per e-mail of telefonisch contact met ons op. Of bekijk de meest gestelde vragen hieronder.

 

MEEST GESTELDE VRAGEN
Hoe werkt VTech Toet Toet Auto's Pro Series?

Een Pro Series uto werkt hetzelfde als de standaard Toet Toet Auto's. Verder passen beide speelsets ook op elkaar. In tegenstelling tot de Toet Toet Auto's zijn de Pro Series auto's net wat stoerder en hebben ze een stoer thema liedje.

Hoeveel Toet Toet Auto's Pro Series auto's zijn er?

Op dit moment zijn er 3 Pro Series auto's: Ravi Raceauto, Rico Raceauto en Pepijn Politie. Deze auto's zijn net wat stoerder dan de standaard versie, waardoor ze geschikt zijn voor iets oudere kinderen.

Welke batterijen moeten er in een Toet Toet Auto's Pro Series auto?

Alle Toet Toet Auto's van VTech werken op batterijen. De batterijen die in de Pro Series auto's geplaatst moeten worden zijn 2x 'AAA' batterijen. In de handleiding kun je stap voor stap lezen en bekijken hoe deze batterijen in het speelgoed geplaatst kunnen worden.