toet toet auto's

Auto's met een eigen naam en persoonlijkheid!
Iedere Toet Toet Auto heeft een eigen naam en persoonlijkheid! Beweeg ze over de Magische Sensor en ze zullen reageren met vrolijke reacties, ze laten jouw kleintje kennismaken met woorden, zinnen en eenvoudige verkeersregels. Ook bevat iedere auto een knipperende gezicht-toets die zorgt voor vrolijke zinnetjes en gezongen liedjes. Alle Toet Toet Auto's zijn te gebruiken met de Toet Toet Auto's en de Zoef Zoef Dieren speelsets.

Toet toet auto's speelsets

ga op avontuur in de wereld van toet toet auto's
De Toet Toet Auto's herkennen de Magische Sensors in de speelsets en reageren met vrolijke reacties. Breid jouw Toet Toet Stad uit met onder andere een garage, luchthaven, brandweerkazerne en nog veel meer! Ontdek de verschillende thema's en maak jouw Toet Toet Stad compleet!

toet toet auto's disney

dolle pret met mickey en zijn vriendjes!
Mickey zijn vriendjes hebben ook hun plekje gevonden in de wereld van Toet Toet Auto's! De auto's herkennen de Magische Sensors in de speelsets en bevatten de originele stemmen van de Disney figuren.

max de slimme monstertruck

kom mee, laten we gaan stunten!
Max laat met één druk op de knop de coolste stunts zien en zal reageren met vrolijke reacties! De ingebouwde sensoren zorgen ervoor dat Max alle obstakels kan ontwijken. Maar ook laat hij kleintjes kennismaken met eenvoudige verkeersregels.

toet toet auto's eco trio pack

Zorg samen met Benjamin Brandweer, Kees Kiepwagen en Ruben Recycletruck voor een schoon milieu!
Samen met deze voertuigen zorg jij voor een schoon milieu maar weet je wat het spelen met deze voertuigen nog leuker maakt? Ze zijn gemaakt van bioplastic (90%), vervaardigd van natuurlijke grondstoffen. Daarnaast zorgen ze voor net zoveel speelplezier als al onze andere Toet Toet Auto's.

 

vragen over toet toet auto's van vtech?
Ieder kind is anders en ontwikkelt zich op zijn of haar eigen manier. Daarom is het belangrijk om speelgoed aan te bieden dat past bij de ontwikkeling van je kind. De adviesleeftijd voor de voertuigen en speelsets van Toet Toet Auto's is vanaf 1 t/m 5 jaar. Heb je nog andere vragen over onze Toet Toet Auto's collectie? Neem dan gerust contact met ons op.