Cas camper & Ted terreinwagen

Samen reizen en over hoge
zandduinen rijden!
We mogen weer twee nieuwe Toet Toet Auto's verwelkomen in onze collectie. Maak kennis met Cas Camper en Ted Terreinwagen. Beide auto's bevatten een actie-toets waarbij de schijnwerpers van de terreinwagen gaan bewegen en de deuren van de camper openen en sluiten. Met Cas kun je heerlijk op een avontuurlijke reis gaan en met Ted kun je over hoge zandduinen rijden. Kortom: er zijn genoeg avonturen te beleven met deze nieuwe auto's.

 

 


vliegveld

pak je koffers maar in
het is tijd om op reis te gaan!
Vlieg hoog in de lucht met Valentijn Vliegtuig! Plaats Valentijn of een andere Toet Toet Auto (apart verkrijgbaar) op het wolkenplatform en draai de hendel om het voertuig te zien 'vliegen'. Deze set bevat vele accessoires die bijdragen aan het fantasierijk spelen. Verbind het vliegveld met andere speelsets voor nog meer speelplezier! Wil je naar een verre plek? Stap maar in, dit wordt te gek!

toet toet auto's

Auto's met een eigen naam en persoonlijkheid!
Iedere Toet Toet Auto heeft een eigen naam en persoonlijkheid! Beweeg ze over de Magische Sensor en ze zullen reageren met vrolijke reacties, ze laten jouw kleintje kennismaken met woorden, zinnen en eenvoudige verkeersregels. Ook bevat iedere auto een knipperende gezicht-toets die zorgt voor vrolijke zinnetjes en gezongen liedjes. Alle Toet Toet Auto's zijn te gebruiken met de Toet Toet Auto's en de Zoef Zoef Dieren speelsets.

toet toet auto's disney

dolle pret met mickey en zijn vriendjes!
Mickey zijn vriendjes hebben ook hun plekje gevonden in de wereld van Toet Toet Auto's! De auto's herkennen de Magische Sensors in de speelsets en bevatten de originele stemmen van de Disney figuren.

Toet toet auto's speelsets

ga op avontuur in de wereld van toet toet auto's
De Toet Toet Auto's herkennen de Magische Sensors in de speelsets en reageren met vrolijke reacties. Breid jouw Toet Toet Stad uit met onder andere een garage, luchthaven, brandweerkazerne en nog veel meer! Ontdek de verschillende thema's en maak jouw Toet Toet Stad compleet!

 

 


toet toet auto's eco trio pack

Zorg samen met Benjamin Brandweer, Kees Kiepwagen en Ruben Recycletruck voor een schoon milieu!
Samen met deze voertuigen zorg jij voor een schoon milieu maar weet je wat het spelen met deze voertuigen nog leuker maakt? Ze zijn gemaakt van bioplastic (90%), vervaardigd van natuurlijke grondstoffen. Daarnaast zorgen ze voor net zoveel speelplezier als al onze andere Toet Toet Auto's.

 

 


 

vragen over toet toet auto's van vtech?
Ieder kind is anders en ontwikkelt zich op zijn of haar eigen manier. Daarom is het belangrijk om speelgoed aan te bieden dat past bij de ontwikkeling van je kind. De adviesleeftijd voor de voertuigen en speelsets van Toet Toet Auto's is vanaf 1 t/m 5 jaar. Heb je nog andere vragen over onze Toet Toet Auto's collectie? Neem dan per e-mail of telefonisch contact met ons op. Of bekijk de meest gestelde vragen hieronder.

 

MEEST GESTELDE VRAGEN
Hoe werkt VTech Toet Toet Auto's?

Het voertuig herkent de Magische Sensors in de Toet Toet Auto's speelsets. Wanneer het voertuig over een Magische Sensor wordt bewogen zie je het gezichtje knipperen en zijn er vrolijke zinnetjes, geluidseffecten, melodietjes of gezongen liedjes hoorbaar.

Hoe lang kunnen kinderen spelen met Toet Toet Auto's?

De adviesleeftijd van de Toet Toet Auto's is 1 t/m 5 jaar. Het is slechts een indicatie want ieder kind ontwikkelt zich op zijn of haar eigen manier. Het kan zijn dat jouw kind langer of korter met de Toet Toet Auto's speelt.

Kunnen de Zoef Zoef Dieren ook op de Toet Toet Auto's speelsets?

Het leuke van de VTech speelsets is dat het compatible is met elkaar. Dus de Zoef Zoef Dieren passen ook op de Toet Toet Auto's speelsets en andersom. Zo kun je het speelgoed van VTech eindeloos met elkaar combineren.