NIEUW: TIES TAXI & bORIS BESTELBUS

MAAK SAMEN MOOIE RITJES
EN BEZORG PAKKETJES!
We mogen weer twee nieuwe Toet Toet Auto's verwelkomen in onze collectie. Maak kennis met Ties Taxi en Boris Bestelbus. Beide auto's bevatten een actie-toets waarbij de achterdeuren van de bestelbus openen en sluiten en het taxi-bord van de taxi beweegt. Met Ties kun je mooie ritjes maken en passagiers van A naar B brengen en met Boris kun je pakketjes bezorgen. Kortom: er zijn genoeg avonturen te beleven met deze nieuwe auto's! 

toet toet auto's

Auto's met een eigen naam en persoonlijkheid!
Iedere Toet Toet Auto heeft een eigen naam en persoonlijkheid! Beweeg ze over de Magische Sensor en ze zullen reageren met vrolijke reacties, ze laten jouw kleintje kennismaken met woorden, zinnen en eenvoudige verkeersregels. Ook bevat iedere auto een knipperende gezicht-toets die zorgt voor vrolijke zinnetjes en gezongen liedjes. Alle Toet Toet Auto's zijn te gebruiken met de Toet Toet Auto's speelsets. 

toet toet auto's disney

dolle pret met mickey en zijn vriendjes!
Mickey zijn vriendjes hebben ook hun plekje gevonden in de wereld van Toet Toet Auto's! De auto's herkennen de Magische Sensors in de speelsets en bevatten de originele stemmen van de Disney figuren.

Toet toet auto's speelsets

ga op avontuur in de wereld van toet toet auto's
De Toet Toet Auto's herkennen de Magische Sensors in de speelsets en reageren met vrolijke reacties. Breid jouw Toet Toet Stad uit met onder andere een garage, luchthaven, brandweerkazerne en nog veel meer! Ontdek de verschillende thema's en maak jouw Toet Toet Stad compleet!

 

 


 

 


 

vragen over toet toet auto's van vtech?
Ieder kind is anders en ontwikkelt zich op zijn of haar eigen manier. Daarom is het belangrijk om speelgoed aan te bieden dat past bij de ontwikkeling van je kind. De adviesleeftijd voor de voertuigen en speelsets van Toet Toet Auto's is vanaf 1 t/m 5 jaar. Heb je nog andere vragen over onze Toet Toet Auto's collectie? Neem dan per e-mail of telefonisch contact met ons op. Of bekijk de meest gestelde vragen hieronder.

 

MEEST GESTELDE VRAGEN
Hoe werkt VTech Toet Toet Auto's?

Het voertuig herkent de Magische Sensors in de Toet Toet Auto's speelsets. Wanneer het voertuig over een Magische Sensor wordt bewogen zie je het gezichtje knipperen en zijn er vrolijke zinnetjes, geluidseffecten, melodietjes of gezongen liedjes hoorbaar.

Voor welke leeftijd zijn de Toet Toet Auto's geschikt?

De Toet Toet Auto's zijn geschikt voor kinderen van 1 tot en met 5 jaar. Hoewel dit een indicatie is, is het belangrijk te weten dat elk kind zich op zijn eigen manier ontwikkelt. Het kan zijn dat jouw kind langer of korter speelt met de Toet Toet Auto's, maar het blijft leuk eerste speelgoed voor kinderen in deze leeftijdscategorie.