Nieuw: Teddy takelwagen & koen kiepwagen

tijd om auto's te slepen en zand en stenen te bezorgen!

Iedere Toet Toet Auto heeft een eigen naam en persoonlijkheid! Beweeg ze over de Magische Sensor en ze zullen reageren met vrolijke reacties, ze laten jouw kleintje kennismaken met woorden, zinnen en eenvoudige verkeersregels. Ook bevat iedere auto een een knipperende gezicht-toets die zorgt voor vrolijke zinnetjes en gezongen liedjes

We mogen opnieuw twee Toet Toet Auto's verwelkomen in Toet Toet Stad! Maak kennis met Teddy Takelwagen en Koen Kiepwagen, twee voertuigen die van aanpakken weten. De laadbak van Koen en de wiellift van Teddy zijn beweegbaar voor nog meer speelplezier. Kortom: met deze twee nieuwe voertuigen zijn er weer genoeg avonturen te beleven!

nieuw: mega bouwplaats

laten we samen aan 
het werk gaan!

Met deze supercoole speelset kan jouw kleintje bergen werk verzetten! Zie hoe Kevin Kiepwagen (bijgesloten) via de hijsbak naar de overkant rijdt, de kraan beweegt wanneer er een voertuig op de hijsbak wordt geplaatst. Daarnaast zijn er verschillende andere beweegbare onderdelen zoals een lift, een slagboom en een route-wisselaar. Het is tijd om aan het werk te gaan!
Nieuw: cocomelon

ga op avontuur met jj en zijn vriendjes!

Nieuw bij VTech: CoComelon! Met JJ's Tractor, Cody's Schoolbus, Nina's Brandweerwagen en het Familiehuis. Druk op de karakters in de voertuigen om vrolijke reacties te horen. Of ga op ontdekking in het Familiehuis: plaats Kiki of Bingo in de aanhangwagen en ga met JJ (bijgesloten) op bezoek bij zijn vriendjes. Bevat de originele stemmen en liedjes uit de serie.

Toet toet auto's speelsets

ga op avontuur in de wereld van toet toet auto's

De Toet Toet Auto's herkennen de Magische Sensors in de speelsets en reageren met vrolijke reacties. Breid jouw Toet Toet Stad uit met onder andere een vliegveld, stuntbaan brandweerkazerne en nog veel meer! Ontdek de verschillende thema's en maak jouw Toet Toet Stad compleet!

 

 


ONTDEK DE TOET TOET AUTO'S®

Interactieve auto's

Elke auto heeft een eigen persoonlijkheid! Druk op de knipperende gezicht-toets van iedere auto om vrolijke reacties te activeren die passen bij hun karakter.

Magische Sensors

De Toet Toet Auto's speelsets bevatten Magische Sensors die de auto's herkennen, ze reageren hierop met vrolijke reacties.

Bewegende onderdelen

Voor extra speelplezier zijn de nieuwe Toet Toet Auto's uitgerust met een actie-toets die vrolijke reacties en beweging activeert.

 

 


 

vragen over toet toet auto's van vtech?

Ieder kind is anders en ontwikkelt zich op zijn of haar eigen manier. Daarom is het belangrijk om speelgoed aan te bieden dat past bij de ontwikkeling van je kind. De adviesleeftijd voor de voertuigen en speelsets van Toet Toet Auto's is vanaf 1 t/m 5 jaar. Heb je nog andere vragen over onze Toet Toet Auto's collectie? Neem dan per e-mail of telefonisch contact met ons op. Of bekijk de meest gestelde vragen hieronder.

 

MEEST GESTELDE VRAGEN

Hoe werkt VTech Toet Toet Auto's?

Het voertuig herkent de Magische Sensors in de Toet Toet Auto's speelsets. Wanneer het voertuig over een Magische Sensor wordt bewogen zie je het gezichtje knipperen en zijn er vrolijke zinnetjes, geluidseffecten, melodietjes of gezongen liedjes hoorbaar.

Voor welke leeftijd zijn de Toet Toet Auto's geschikt?

De Toet Toet Auto's zijn geschikt voor kinderen van 1 tot en met 5 jaar. Hoewel dit een indicatie is, is het belangrijk te weten dat elk kind zich op zijn eigen manier ontwikkelt. Het kan zijn dat jouw kind langer of korter speelt met de Toet Toet Auto's, maar het blijft leuk eerste speelgoed voor kinderen in deze leeftijdscategorie.