tijd om toffe ritjes te maken!

nieuw: sepp cementwagen
& collin cabrio

Iedere Toet Toet Auto heeft een eigen naam en persoonlijkheid! Beweeg ze over de Magische Sensor en ze zullen reageren met vrolijke reacties, ze laten jouw kleintje kennismaken met woorden, zinnen en eenvoudige verkeersregels. Ook bevat iedere auto een een knipperende gezicht-toets die zorgt voor vrolijke zinnetjes en gezongen liedjes

We mogen opnieuw twee Toet Toet Auto's verwelkomen in Toet Toet Stad! Maak kennis met Sepp Cementwagen en Collin Cabrio, twee voertuigen die klaarstaan om ritjes te maken. De cementmolen van Sepp en de kofferbak van Collin zijn beweegbaar voor nog meer speelplezier. Kortom: met deze twee nieuwe voertuigen zijn er weer genoeg avonturen te beleven!

sirene aan, tijd om te gaan!

nieuw: politie hoofdkwartier

Met deze supercoole speelset kan jouw kleintje boeven vangen samen met Alex Agent! Deze speelset bevat verschillende beweegbare onderdelen zoals een liftplatform, gevangenisdeur en platform waarmee je gevangenis deur en muur kunt omklappen. Inclusief niet-elektronische helikopter, boevenauto en stoplicht voor nog meer speelplezier! Kom, we gaan!
Toet toet auto's speelsets

ga op avontuur in de wereld van toet toet auto's

De Toet Toet Auto's herkennen de Magische Sensors in de speelsets en reageren met vrolijke reacties. Breid jouw Toet Toet Stad uit met onder andere een vliegveld, stuntbaan brandweerkazerne en nog veel meer! Ontdek de verschillende thema's en maak jouw Toet Toet Stad compleet!

 

 


ONTDEK DE TOET TOET AUTO'S®

Interactieve auto's

Elke auto heeft een eigen persoonlijkheid! Druk op de knipperende gezicht-toets van iedere auto om vrolijke reacties te activeren die passen bij hun karakter.

Magische Sensors

De Toet Toet Auto's speelsets bevatten Magische Sensors die de auto's herkennen, ze reageren hierop met vrolijke reacties.

Bewegende onderdelen

Voor extra speelplezier zijn de nieuwe Toet Toet Auto's uitgerust met een actie-toets die vrolijke reacties en beweging activeert.

 

 


 

vragen over toet toet auto's van vtech?

Ieder kind is anders en ontwikkelt zich op zijn of haar eigen manier. Daarom is het belangrijk om speelgoed aan te bieden dat past bij de ontwikkeling van je kind. De adviesleeftijd voor de voertuigen en speelsets van Toet Toet Auto's is vanaf 1 t/m 5 jaar. Heb je nog andere vragen over onze Toet Toet Auto's collectie? Neem dan per e-mail of telefonisch contact met ons op. Of bekijk de meest gestelde vragen hieronder.

 

MEEST GESTELDE VRAGEN

Hoe werkt VTech Toet Toet Auto's?

Het voertuig herkent de Magische Sensors in de Toet Toet Auto's speelsets. Wanneer het voertuig over een Magische Sensor wordt bewogen zie je het gezichtje knipperen en zijn er vrolijke zinnetjes, geluidseffecten, melodietjes of gezongen liedjes hoorbaar.

Voor welke leeftijd zijn de Toet Toet Auto's geschikt?

De Toet Toet Auto's zijn geschikt voor kinderen van 1 tot en met 5 jaar. Hoewel dit een indicatie is, is het belangrijk te weten dat elk kind zich op zijn eigen manier ontwikkelt. Het kan zijn dat jouw kind langer of korter speelt met de Toet Toet Auto's, maar het blijft leuk eerste speelgoed voor kinderen in deze leeftijdscategorie.