wiebel & wobbel egel

wiebel met mij en maak me blij!
Prikkie is een schattige egel die dol is op wiebelen en dansen. Dankzij zijn ronde buikje wiebelt hij heen en weer. Kleintjes kunnen vrolijke reacties activeren door op de hart-toets te drukken. De zachte plastic stekels op zijn rug stimuleren de tastzin en de ontwikkeling van de motoriek van je kleintje.

Speel met mij bij

zoem, zoem, laten we
spelen met mij bloem!

Zoemie is dol op zoemen en bloemen! Wanneer de ring omlaag wordt getrokken gaat de bloem draaien en zijn er verschillende vrolijke reacties te horen maar het is ook mogelijk om zelf aan de bloem te draaien. Dankzij de bevestigingsring is het mogelijk om de Speel met mij Bij te bevestigen aan een autostoeltje of kinderwagen.

dierenvriendjes liedjesboek

luister naar de liedjes
en zing mee!
Dit vrolijke liedjesboek laat kleintjes op een interactieve manier kennismaken met zes bekende kinderliedjes. Wanneer ze op de pianotoetsen drukken ontdekken ze kleuren en muziekinstrumenten. De bladzijden bevatten beweegbare diertjes die helpen de fijne motoriek te ontwikkelen. En het leuke is dat het liedjesboek ook nog eens verkrijgbaar is in twee kleuren, namelijk blauw en roze.

Dierenvriendjes reuzenrad

kom ontdek de dieren gauw want ze spelen graag met jou!
Dit vrolijke reuzenrad laat kleintjes kennismaken met kleuren, cijfers en voorwerpen. Met een draai aan het rad kunnen ze zien hoe de zebra, leeuw en olifant vrolijk in het rond draaien. Het reuzenrad bevat een zuignap voor eenvoudige bevestiging.

kiekeboe leeuwtje

1, 2, 3, stuiter mee op de melodie!
Het is tijd voor een kiekeboe-spelletje! Met een druk op de hart-toets verdwijnt en verschijnt Brullie de leeuw. Kleintjes kunnen ook op de poot-toetsen drukken om vrolijke reacties te horen. Het handvat is speciaal gemaakt voor kleine handjes.

dierenvriendjes touch tablet

tik, veeg, speel en leer
met de dierenvriendjes!
De dierenvriendjes staan klaar om met jouw kleintje te spelen! Laat ze op het scherm tikken en vegen om ze kennis te laten maken met letters, cijfers en vormen. Deze tablet bevat acht app-activiteiten voor onder andere interactief rollenspel en het kennismaken met muziekinstrumenten. Tijdens het spelen zijn er mooie animaties te zien op het LED-scherm.

 

vragen over dierenvriendjes van vtech?
Ieder kind is anders en ontwikkelt zich op zijn of haar eigen manier. Daarom is het belangrijk om speelgoed aan te bieden dat past bij de ontwikkeling van je kind. De adviesleeftijd voor de Dierenvriendjes is vanaf 0 t/m 36 maanden. Heb je nog andere vragen over deze schattige diertjes? Neem dan gerust contact met ons op.