magisch droomschaapje

Slaap lekker kleintje..
Met het Magisch Droomschaapje kunnen kleintjes rustig in slaap vallen. Kies een projectieschijf, druk op de toetsen en geniet van de mooie lichtprojecties op het plafond én luister naar de lieve, rustgevende bedtijdverhaaltjes, gezongen liedjes, natuurgeluiden en melodietjes. Zet de tijdklokschakelaar op 15, 30 of 45 minuten speeltijd en de geluidssensor activeert rustgevende muziek en geluiden wanneer het kleintje huilt. Droom maar fijn en geniet van de mooie sterretjes en de maneschijn!

Dierenvriendjes trappelpiano

Ben je klaar? Trappelen maar!

Deze vrolijke Dierenvriendje Trappelpiano laat kleintjes kennismaken met dieren, instrumenten, muziek en 7 gezongen liedjes. Bevestig de piano aan de box of leg hem plat op de grond om er zittend mee te spelen. De gekleurde lichtjes trekken de aandacht en knipperen mee met de muziek. En het spiegeltje draagt bij aan de ontwikkeling van het zelfbewustzijn.

Snoozy de luiaard

Droom maar zacht en 
rust goed uit vannacht!

Tijd om te knuffelen en heerlijk weg te dromen met Snoozy de Luiaard! Druk op de toetsen en luister naar lieve bedtijdverhaaltjes, gezongen liedjes, natuurgeluiden en rustigevende melodietjes én zie het hoofdje van Snoozy rustig op en neer bewegen. Zet de tijdklokschakelaar op 30 of 45 minuten speeltijd en geniet van de lieve reacties. Deze schattige luiaard met lichtje is het ideale vriendje om lekker bij tot rust te komen. 

Zoemie het knuffelbijtje

zoem, zoem! speel mee en
vlieg van bloem naar bloem!
Ga op avontuur met Zoemie het Knuffelbijtje! Gebruik de openingen om Zoemie te gebruiken als handpop of laat je kleintje kennismaken met de verschillende texturen. Druk op de knipperende hart-toets en luister naar grappige geluiden, vrolijke zinnetjes en gezongen liedjes. 

Waffie de wandelpuppy

Tijd voor een 
mooie wandeling!
Ga samen met Waffie de Wandelpuppy op ontdekking! Druk op de knipperende toetsen om kennis te maken met cijfers, kleuren en muziek én luister naar de vrolijke reacties. Aai Waffie over zijn hoofd om leuke splletjes te spelen en aanmoedigende zinnetjes te horen of maak de riem vast aan zijn halsband om samen te gaan wandelen. Met behulp van het heuptasje kun je het waterflesje, de kluif en de voerbak overal mee naartoe nemen en met de inbegrepen stickers kun je Waffie personaliseren zoals jij dat wilt!

Kiekeboe de snuffelolifant

Tijd voor olifantastisch speelplezier!
Alle slurven nog aan toe! Tijd om te spelen met Kiekeboe de Snuffelolifant! Plaats tijdens 3 verschillende speelstanden het fruit op de bewegende slurf om leuke weetjes te horen, een zoekspelletje te spelen én om kennis te maken met kleuren en tellen. Luister naar de vrolijke reacties en de 12 gezongen liedjes terwijl de oren en slurf van de olifant bewegen. Druk op de toetsen voor nog meer speelplezier en raad wel dier je hoort. 

 

vragen over dierenvriendjes van vtech?
Ieder kind is anders en ontwikkelt zich op zijn of haar eigen manier. Daarom is het belangrijk om speelgoed aan te bieden dat past bij de ontwikkeling van je kind. De adviesleeftijd voor de Dierenvriendjes is vanaf 0 t/m 36 maanden. Heb je nog andere vragen over deze schattige diertjes? Neem dan gerust contact met ons op.