Knuffie, mijn koalavriendje

knuffie is dol op knuffelen!
Knuffie de Koala is dol op knuffelen! Kleintjes worden geprikkeld dankzij het zachte pluche, de diverse vrolijke reacties, het knipperende lichtje en het spiegeltje. Dit zachte vriendje is eenvoudig te bevestigen aan de wandelwagen of aan een kinderzitje met behulp van de bevestigingsring en het klittenband. Zo kun je Knuffie overal mee naartoe nemen!

Speel met mij kitten

Miauw, ik wil graag spelen met jou!

Tijd voor kattastisch speelplezier met deze lieve kitten! Houdt het speeltje voor haar neus en ze zal deze willen pakken, ze beweegt naar voren en kan zelfs op haar achterpoten staan. Daarnaast laat ze je ook kennismaken met cijfers, kleuren, emoties en nog veel meer!

pak me dan puppy

woefie speelt graag een 'pak me dan'-spelletje met jou!
Deze coole puppy danst en speelt spelletjes op zijn hoverboard! Terwijl hij rond rijdt beweegt hij met zijn oortjes. Obstakel in de weg? Geen probleem, dankzij de ingebouwde sensoren ontwijkt Woefie ieder obstakel. Luister tijdens het spelen naar vrolijke reacties en gezongen liedjes.

Dierenvriendjes speeltafel

kom ontdek de dieren gauw want ze spelen graag met jou!
Deze vrolijke speeltafel neemt jouw kleintje mee op een avontuur door het dierenrijk en hem of haar kennismaken met jungledieren, cijfers, kleuren, vormen, fruit en nog veel meer! Tijdens het spelen worden er vrolijke reacties geactiveerd maar ook is het mogelijk om zelf muziek te maken met de xylofoon. De tafelpoten kunnen worden verwijderd om ook zittend te spelen en ontdekken!

stuiter & leer lama

1, 2, 3, stuiter mee op de melodie!
Wollie is dol op stuiteren en zingen en neemt jouw kleintje graag mee op ontdekking! De interactieve toetsen en bewegingssensor laten kennis met vormen, cijfers en kleuren maar activeren ook allerlei vrolijke reacties. Het stuiteren en draaien, draagt bij aan de ontwikkeling van de motorische vaardigheden en het evenwicht.

 

vragen over dierenvriendjes van vtech?
Ieder kind is anders en ontwikkelt zich op zijn of haar eigen manier. Daarom is het belangrijk om speelgoed aan te bieden dat past bij de ontwikkeling van je kind. De adviesleeftijd voor de Dierenvriendjes is vanaf 0 t/m 36 maanden. Heb je nog andere vragen over deze schattige diertjes? Neem dan gerust contact met ons op.