NIEUW: DRUK & LEER BABY TABLET

Drukken, spelen en leren!
Kleintjes imiteren maar al te graag hun ouders. Van gezichten trekken tot geluidjes maken. Met deze tablet kan jouw klentje perfect mee met de huidige generatie. De zachte, rubberen toetsen laten hen kennismaken met vormen, kleuren, dieren en nog veel meer! Of druk op de pianotoetsen om kennis te maken met dieren en maak muziek. Het is tijd om op ontdekking te gaan met de Dierenvriendjes van VTech!

nieuw: dromenland beertje

pak mijn hand, ik breng 
je naar dromenland!

Met deze zachte knuffel komt elke baby heerlijk tot rust. Druk op de hart-toets om lieve zinnetjes, rustgevende melodietjes, gezongen liedjes en natuurgeluiden te horen. Dit beertje bevat een knuffelstand en slaapstand zodat deze perfect aansluit op de behoefte van jouw kleintje. Dit dierenvriendje neemt je graag mee naar dromenland!

Nieuw: snoozy dromenland projector

ik neem je mee naar dromenland!
Door middel van mooie lichtprojecties, gezongen liedjes en rustgevende melodietjes neemt Snoozy je mee naar een wonderlijk dromenland. Deze projector activeert rustgevende muziek en geluiden wanneer jouw kleintje huilt. Ook is het mogelijk om een timer in te stellen waarbij er 15 of 45 minuten lang natuurgeluiden te horen zijn, zo kan jouw kleintje heerlijk wegdromen.

nieuw: kleren kiezen met beer

wat zullen we aantrekken?
Hoor je jouw kleintje al vaak de woorden ''zelf doen'' roepen? Dan kan hij zich helemaal uitleven met dit boekje! Hiermee kan jouw kleintje spelenderwijs kennismaken met weersomstandigheden en de kleding die daarbij past. Druk op de beer-toets om grappige zinnetjes en melodietjes te horen op iedere bladzijde. Open het boek en ga op ontdekking met ons dierenvriendje Beer!

Nieuw: baby's eerste laptop

open de laptop, het is
tijd voor plezier!
Samen met papa of mama thuiswerken? Dat kan vanaf nu met Baby's Eerste Laptop! Check je mail, kalender en de weersvoorspellingen én luister naar muziek. Tijdens het spelen verschijnen er grappige emoticons op het magische scherm. Kijk, je hebt een e-mail van één van de dierenvriendjes!

nieuw: kato, de skateboard kat

kato steelt de show!
Ons dierenvriendje Kato doet niets liever dan heen en weer rijden op haar skateboard! Druk op de toetsen op haar schoenen om kennis te maken met cijfers, tellen en muziek. En beweeg haar heen en weer om te zien wat ze kan op haar skateboard. Drie, twee, één, kateboard mee iedereen!

 

vragen over dierenvriendjes van vtech?
Ieder kind is anders en ontwikkelt zich op zijn of haar eigen manier. Daarom is het belangrijk om speelgoed aan te bieden dat past bij de ontwikkeling van je kind. De adviesleeftijd voor de Dierenvriendjes is vanaf 0 t/m 36 maanden.

Heb je nog andere vragen over deze schattige dierenvirendjes? Neem dan gerust contact met ons op.

 

MEEST GESTELDE VRAGEN
Vanaf welke leeftijd zijn de Dierenvriendjes geschikt?

De Dierenvriendjes van VTech zijn geschikt voor kinderen van 0 tot en met 36 maanden. Dit speelgoed sluit aan op hun ontwikkeling en ondersteunt onder andere de motorische en taalvaardigheden.

Waaruit bestaat de VTech Dierenvriendjes speelgoedlijn?

De VTech Dierenvriendjes speelgoedlijn bestaat uit uiteenlopende producten. Van een rammelaar tot liedjesboek, van een speelgoed stuurtje tot speeltafel. Kortom, de VTech Dierenvriendjes bestaan uit heel divers speelgoed waardoor er voor ieder wat wils is.