Waterpret met speelgoed in bad

Badderen wordt een extra spetterende belevenis met speelgoed voor in bad. Kinderen doen namelijk ook in bad niets liever dan spelen. Met het badspeelgoed van VTech voorzie je jouw kleine spruit van vertier terwijl je je kindje kan wassen. Je hebt keuze uit allerlei soorten badspeelgoed waarmee je kindje zich urenlang kan vermaken. In het assortiment badspeeltjes van VTech vind je niet alleen het leukste badspeelgoed, maar ook nog eens leerzaam speelgoed!

Is het badspeelgoed enkel voor kinderen van 1 t/m 3 jaar?

Over het algemeen begint speelgoed voor in bad voor kinderen vanaf 1 jaar pas interessant te worden. Voor die tijd hebben ze nog geen badspeelgoed nodig. Bij kinderen vanaf 2 jaar mag het badspeelgoed niet meer ontbreken voor het ultieme waterpret. Maar ook kinderen van 3 jaar en ouder kunnen zich volop vermaken met speelgoed voor in bad. Dit is slechts een richtlijn, het kan zijn dat jouw kindje al eerder of langer plezier beleeft aan het badspeelgoed.

Leuke dieren als badspeelgoed

In bad gaan is natuurlijk gezelliger met elkaar. Bij VTech vind je verschillende leuke diertjes om samen mee in bad te zitten. Beleef ultieme waterpret met je favoriete vriendjes als waterpret eend, flamingo of natuurlijk bubbelpret schildpad! Speelplezier gegarandeerd.

Badspeelgoed schoonmaken en opbergen

Uiteraard is het van belang om badspeelgoed op een juiste manier te reinigen.  Zo kun je zolang mogelijk genieten van het speelgoed maar ook op een veilige manier aanbieden aan je kind. Spoel het speelgoed na gebruik af met kraanwater zodat er geen zeep of andere resten achterblijven. Droog het speelgoed af met een schone doe en laat het goed drogen. Zorg ervoor dat het speelgoed droog is voordat je het opbergt, dit voorkomt het ontstaan van schimmel. Je kunt het speelgoed opbergen in een mand of bak maar onze 6 in 1 Waterpret Badset bevat een netje waarin alle accessoires opgebergt kunnen worden, hoe handig!

Vragen over het VTech speelgoed voor in bad?

Ieder kind ontwikkelt zich op zijn of haar eigen manier. Het is dan ook belangrijk om speelgoed voor in bad aan te bieden dat past bij de ontwikkeling van jouw kind. De badspeeltjes van VTech zijn geschikt voor kinderen van 1 tot en met 3 jaar. Dit is slechts een richtlijn, het kan zijn dat jouw kindje nog veel langer plezier beleeft aan de badspeeltjes. Heb je vragen over het VTech badspeelgoed? Neem dan gerust contact met ons op of lees de veelgestelde vragen over het badspeelgoed hieronder.

MEEST GESTELDE VRAGEN

Wat is leuk badspeelgoed?

Bij VTech hebben we divers badspeelgoed. Wat leuk is hangt af van de interesse van je kindje. De een vindt het leuk om met een bootje te spelen, terwijl een ander het leuk vindt om water te gieten om te kijken waar het water naartoe stroomt. Bij VTech hebben we badspeelgoed voor kinderen van 1 tot en met 3 jaar.

Hoe badspeelgoed opbergen?

Het badspeelgoed van VTech ziet er leuk uit, dus kan voor sier worden neergezet op de badrand. Het is natuurlijk ook mogelijk om het badspeelgoed op te bergen in een zak of plastic mand.

Is badspeelgoed geschikt voor een baby?

Het badspeelgoed van VTech is geschikt voor kinderen van 1 tot en met 3 jaar. Natuurlijk is dit slechts een richtlijn. Wanneer jouw baby al interesse heeft in het speelgoed voor in bad, dan kun je dit natuurlijk gewoon aanbieden.

Welk badspeelgoed is er verkrijgbaar bij VTech?

Bij VTech vind je badspeelgoed voor de allerkleinsten. Ook voor 1 tot en met 3 jaar vind je diverse soorten speelgoed voor in bad. Van vrolijke waterpret vriendjes zoals een eenhoorn of eend tot je eigen speelgoed boot en nog véél meer.