kidizoom snap touch
De KidiZoom Snap Touch is een gadget voor kinderen in een smartphone jasje. Met deze gadget kunnen kinderen op een veilige manier kennismaken met de eerste stappen naar een mobiele telefoon. Ze kunnen foto's en video's maken, deze bewerken, spelletjes spelen alleen of tegen elkaar en met elkaar chatten. Ze kunnen er echter niet mee op internet surfen, waardoor de KidiZoom Snap Touch een veilige gadget voor kinderen is. Naast al deze apps zitten er ook nog andere bekende telefoonapps op zoals: een wekker, stopwatch, herinneringen, rekenmachine en stemopname. Maar dat is nog niet alles! We hebben de allerbelangrijkste apps van deze toffe gadget voor kinderen hieronder voor je op een rijtje gezet.

Uit onderzoek blijkt dat kinderen hun eerste mobiel krijgen op een gemiddelde leeftijd van 8 jaar. Gemiddeld vanaf hun 10e beginnen ze ook al TikTok, Snapchat en Instagram te gebruiiken. Ondanks dat de officiële leeftijdsgrens voor veel van die apps 13 jaar is. Belangrijk is om met je kind te praten over sociale media en ook vaker de vraag te stellen ''Hoe was het online?'' zoals je ook de vraag zou stellen ''Hoe was het op school?''

 
maffe video's en
foto's bewerken
Kinderen kunnen met deze gadget ofwel kindercamera foto's en video's maken. Dit kan in zowel de gewone camera-stand als de selfie-stand. Ook kunnen ze gebruik maken van verschillende camera-effecten zoals kaders, vervormingen, kleuren, stempels en stickers. Of ze kunnen hun foto's erna nog bewerken met allerlei coole effecten. Maar ook is het mogelijk om video's te maken met geanimeerde filters door middel van de app Maffe Video's. Hierdoor krijgen kinderen dezelfde ervaring als bijvoorbeeld TikTok en Snapchat, maar is deze veel veiliger. Dit komt doordat ze hun gemaakte foto's en video's niet online kunnen zetten.
 
coole karakters
Met de Coole Karakters kunnen kinderen de welbekende animoji's nabootsen. Ze hebben de keuze uit acht verschillende karakters en kunnen een korte boodschap opnemen (minder dan 15 seconden). Sommige Coole Karakters hebben ook een stemvervormer. Kies een karakter en begin met opnemen; het mondje van het karakter opent sluit wanneer er gepraat wordt. Vervolgens kan de opname gedeeld worden in de chatroom wanneer er Bluetooth-verbinding is gemaakt met één andere KidiZoom Snap Touch.
 
chatten en spelletjes
tegen elkaar spelen
In de Chatroom kunnen kinderen verbinding maken met een andere KidiZoom Snap Touch. Wanneer ze met elkaar verbonden zijn kunnen ze berichten, emoji's, foto's, coole karakters en stickers met elkaar delen. Ook kunnen ze 3 spellen tegen elkaar spelen wanneer de KidiZoom Snap Touch verbonden is met een ander exemplaar. Wanneer de verbinding wordt verbroken zal het spel stoppen en ook alle chatgeschiedenis verdwijnen zodra je het scherm verlaat.
 
Vragen over de kidizoom
snap touch van vtech?
Ieder kind ontwikkelt zich op zijn eigen manier. Daarom is het belangrijk om speelgoed te geven dat past bij de ontwikkeling van je kind. Zo kan je kind op een leuke manier spelenderwijs nieuwe dingen leren. Heb je vragen over het speelgoed van VTech? Neem dan gerust contact met ons op of bekijk de meest gestelde vragen hieronder.

 

MEEST GESTELDE VRAGEN

Wat is de KidiZoom Snap Touch?

De KidiZoom Snap Touch is een compacte trendy camera voorzien van een smartphone design. Hiermee kunnen kinderen vanaf 6 jaar onder andere te gekke foto's, filmpjes en selfies maken en bewerken.

Vanaf welke leeftijd is de KidiZoom Snap Touch geschikt?

De KidiZoom Snap Touch is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Dit is een richtlijn en is afhankelijk van de ontwikkeling van je kind.

Wat kun je allemaal met een KidiZoom Snap Touch?

Met de KidiZoom Snap Touch kunnen kinderen te gekke foto's, filmpjes en selfies maken en bewerken. Daarnaast zit deze compacte trendy camera vol met apps, zoals bijvoorbeeld: geanimeerde video's, wekker, spelletjes, rekenmachine, een fotodagboek en een MP3-speler. Maak verbinding via Bluetooth met een andere KidiZoom Snap Touch, zo kunnen kinderen spelletjes met elkaar spelen of onderling foto's en video's uitwisselen. Kortom: de mogelijkheden van de KidiZoom Snap Touch zijn eindeloos.