Spelend leren met educatief speelgoed

Dankzij het educatieve speelgoed van VTech kan je kind spelend leren. Met een speciaal team van experts en dankzij uitgebreid onderzoek maken wij speelgoed dat niet alleen leuk, maar ook leerzaam is. Voor kinderen van alle leeftijden ontwikkelen we speelgoed waar zij iets van opsteken. Zo is leren kinderspel!

 • Persoonlijke ontwikkeling
  Uitdagend speelgoed stimuleert de persoonlijke ontwikkeling van je kind. Met ons educatieve speelgoed leren kinderen spelenderwijs hun horizon te verbreden.

 • Creativiteit
  Kinderen lopen over van fantasie en creativiteit. Met hun frisse blik op de wereld weten ze je regelmatig te verbazen met ideeën en verhalen waar je zelf niet op zou komen. Een handige eigenschap, die we graag stimuleren.

 • Taal
  Met educatief speelgoed al spelend taal leren, maakt het ontdekken van nieuwe woorden en zinnen extra leuk. Je kinderen zullen niet eens door hebben dat zij druk aan het leren zijn!

 • Lichamelijke ontwikkeling
  Kruipen, lopen, maar ook de fijne motoriek – het is allemaal volop in ontwikkeling bij je kleine. De lichamelijke ontwikkeling verloopt bij alle kinderen in hun eigen tempo. Deze ontwikkeling kan je ondersteunen door hen al spelend te leren bewegen met educatief speelgoed.

 • Rekenen
  Rekenen, voor veel kinderen geen favoriete bezigheid. Maar vaak is het al een heel ander verhaal als je er een spelletje van maakt en bijvoorbeeld niet alleen met rijtjes sommen werkt. Ons educatieve speelgoed leert je kind spelenderwijs rekenen.

 • Natuur
  De natuur zit vol verrassingen. Zelfs volwassenen ontdekken regelmatig diersoorten die zij nog niet eerder hadden gezien. Bij kinderen is het dierenrijk al helemaal een grote, wonderlijke ontdekkingstocht. Met ons speelgoed leert je kind niet alleen over dieren die vlakbij leven, maar ook over dieren uit verre landen en vroege tijdperken.

 • Kennis
  Leren en spelen gaat prima samen. Laat kinderen spelenderwijs leren met educatief speelgoed, zodat zij hun kennis verbreden en verdiepen.

 • Muziek
  Geluidjes en liedjes maken met speelgoed, melodietjes die het spelen ondersteunen: muziek maakt spelen en leren extra leuk!