Vrolijke vriendjes - magische manege

Ga op avontuur met 
lotte en haar paarden!
Is jouw kind helemaal gek op paarden? Dan is de Magische Manege echt wat voor hem of haar! Met één druk op de verschillende toetsen leren kinderen kleuren maar ook maken ze kennis met verschillende weersomstandigheden en interessante paardenweetjes. Deze set bevat één Vrolijk Vriendje met Magische Sensor herkenning, twee paardjes en vele accessoires.

vrolijke vriendjes - sprankel de magische eenhoorn

Een vrolijk vriendje dat sprankelt!
Ga mee op een kleurrijk avontuur met Sprankel, Floortje Fee en de Baby Eenhoorn. Het Vrolijke Vriendje Sprankel laat jouw kleintje kennismaken met kleuren en tellen. Zwaai met de toverstaf om Sprankel te laten zingen en dansen én zie haar hoorn stralen met verschillende kleuren licht. Kom gezellig mee op ontdekking en geniet van een magische wereld met jouw Vrolijk Vriendje Sprankel!

 

 


vrolijke vriendjes - Dino avonturen set

tijd voor prehistorische speelpret met de vrolijke vriendjes!
Opzoek naar stoere en behulpzame vriendjes? Zorg samen met Ranger Rob voor de T-Rex, Tommie Triceratops en Peter Pteranodon. Verander het dinopark eenvoudig in een vrachtwagen en ga samen op een spannend avontuur! De inbegrepen accessoires en beweegbare onderdelen zorgen voor nog meer speelplezer en laten de fantasie de vrije loop!

 

vragen over de vrolijke vriendjes van vtech?
Ieder kind is anders en ontwikkelt zich op zijn of haar eigen manier. Daarom is het belangrijk om speelgoed aan te bieden dat past bij de ontwikkeling van je kind. De adviesleeftijd voor de Vrolijke Vriendjes en speelsets is vanaf 1 t/m 5 jaar. Heb je nog andere vragen over de Vrolijke Vriendjes? Neem dan gerust contact met ons op of bekijk de meest gestelde vragen hieronder.

 

MEEST GESTELDE VRAGEN
Hoe werkt Vrolijke Vriendjes van VTech?

De Vrolijke Vriendjes worden dankzij Magische Sensoren herkent in de VTech speelsets. Wanneer je een Vrolijk Vriendje over een Magische Sensor beweegt dan zal er een vrolijke reactie te horen zijn. Door de Magische Sensoren is het mogelijk om de Vrolijke Vriendjes met diverse speelsets te combineren.

Hoe lang spelen met de Vrolijke Vriendjes?

De adviesleeftijd voor de Vrolijke Vriendjes van VTech is vanaf 1 t/m 5 jaar. Het is slechts een advies omdat de ontwikkeling van je kindje ook een belangrijke rol speelt. Hierdoor is het voor ieder kind verschillend hoelang ze spelen met de Vrolijke Vriendjes van VTech.

Hoeveel Vrolijke Vriendjes zijn er?

Er zijn diverse Vrolijke Vriendjes van VTech. Ontdek Sprankel de Magische Eenhoorn, de Magische Glamper of de Dino Avonturen Set. Kortom: er zijn verschillende Vrolijke Vriendjes. Met welke vriendjes gaat jouw kind op avontuur?