vrolijke vriendjes - Dino avonturen set

tijd voor prehistorische speelpret met de vrolijke vriendjes!
Opzoek naar stoere en behulpzame vriendjes? Zorg samen met Ranger Rob voor de T-Rex, Tommie Triceratops en Peter Pteranodon. Verander het dinopark eenvoudig in een vrachtwagen en ga samen op een spannend avontuur! De inbegrepen accessoires en beweegbare onderdelen zorgen voor nog meer speelplezer en laten de fantasie de vrije loop!

 

 

 


ONTDEK ALLE VROLIJKE VRIENDJES VAN VTECH

Interactieve Vriendjes

Het leuke aan dit vrolijke speelgoed is dat alle vriendjes een eigen karaktertje hebben en interactief zijn. De vriendelijke stemmen en vrolijke reacties van deze vriendjes, in combinatie met diverse speelstanden, prikkelt de fantasie en moedigt het spelen van rollenspellen aan.

Magic Points

De speelsets van de Vrolijke Vriendjes bevatten Magic Points, waardoor de speelsets de vriendjes herkennen. De Vrolijke Vriendjes reageren op de Magic Points door vrolijke reacties te geven. Hierdoor ontstaat er interactie tussen de vriendjes en jouw kindje.

Speelsets zijn compatibel met alle vriendjes

Elk vriendje herkent de Magic Points van alle Vrolijke Vriendjes speelsets. Dat maakt dit vrolijke speelgoed extra leuk, omdat je het oneindig met elkaar kunt blijven combineren. Breid de magische wereld van Vrolijke Vriendjes uit en laat jouw kindje op avontuur gaan!

 

vragen over de vrolijke vriendjes van vtech?
Ieder kind is anders en ontwikkelt zich op zijn of haar eigen manier. Daarom is het belangrijk om speelgoed aan te bieden dat past bij de ontwikkeling van je kind. De adviesleeftijd voor de Vrolijke Vriendjes en speelsets is vanaf 1 t/m 5 jaar. Heb je nog andere vragen over de Vrolijke Vriendjes? Neem dan gerust contact met ons op of bekijk de meest gestelde vragen hieronder.

 

MEEST GESTELDE VRAGEN
Hoe werkt Vrolijke Vriendjes van VTech?

De Vrolijke Vriendjes worden dankzij Magische Sensoren herkent in de VTech speelsets. Wanneer je een Vrolijk Vriendje over een Magische Sensor beweegt dan zal er een vrolijke reactie te horen zijn. Door de Magische Sensoren is het mogelijk om de Vrolijke Vriendjes met diverse speelsets te combineren.

Hoe lang spelen met de Vrolijke Vriendjes?

De adviesleeftijd voor de Vrolijke Vriendjes van VTech is vanaf 1 t/m 5 jaar. Het is slechts een advies omdat de ontwikkeling van je kindje ook een belangrijke rol speelt. Hierdoor is het voor ieder kind verschillend hoelang ze spelen met de Vrolijke Vriendjes van VTech.

Hoeveel Vrolijke Vriendjes zijn er?

Er zijn diverse Vrolijke Vriendjes van VTech. Ontdek Sprankel de Magische Eenhoorn, de Magische Glamper of de Dino Avonturen Set. Kortom: er zijn verschillende Vrolijke Vriendjes. Met welke vriendjes gaat jouw kind op avontuur?