Nieuws

Leer Dromen met VTech

Spelregels ‘Leer Dromen’ wedstrijd

Bij VTech geloven we dat kinderdromen meer zijn dan enkel een levendige fantasie. Wat als 5-jarige een spannende Toet Toet Auto racewedstrijd is met als inzet de racetrofee van Toet Toet Autostad, is als volwassene misschien wel een geweldige carrière als automonteur. De spannende jungletocht met Luc Leeuw 5-jarige, kan zomaar uitmonden in fantastisch leven als dierenarts. Spelen, fantaseren en dromen helpt kinderen met het ontwikkelen van hun talenten, toekomst en persoonlijkheid. Daarom wilt VTech kinderdromen stimuleren. Dit jaar maken we 5 kinderdromen, gelinkt aan de 5 Vrolijke Typetjes (de Dromer, de Bouwer, de Verzorger, de Avonturier en de Kleine Professor), werkelijkheid… Spannend toch?

Hieronder vind je alle informatie over hoe je mee kunt doen, wat de voorwaarden en regels zijn én wat je precies kan winnen… Snel verder lezen dus!


Hoe kan ik meedoen?

Wil je meedoen met de ‘Leer Dromen’ wedstrijd, dan moet je aan de slag met je smartphone of videocamera. Maak een leuk filmpje van je kind dat met zijn of haar favoriete VTech-speelgoed aan het spelen is, bijvoorbeeld thuis, bij een vriendje of op school. Laat je kind tijdens het spelen aan de hand van het speelgoed vertellen wat zijn of haar grote droom is (bijvoorbeeld met de Kidi Super Star Move spelen en een popster willen zijn of met Twinkel de Magische Eenhoorn spelen en op een echte eenhoorn willen rijden). Als het niet lukt om het spelen en het praten tegelijk te filmen, kan je de uitleg over de droom ook filmen als een keukentafelgesprek. Voor meer tips over het filmen van de video, kijk hier: https://www.vtechnl.com/leer-dromen-filmtips 

Ook meedoen aan de wedstrijd? Schrijf je dan hier in: http://bit.ly/DeelnameformulierVTechLeerDromen
Je ontvangt dan automatisch een linkje waarmee je je video kan uploaden.


Wat zijn de regels?

 1. Je kan je deelnamevideo vanaf 16 april 2018 insturen tot en met 20 mei 2018.
 2. Er moet een link zijn tussen de droom van het kind en het VTech Speelgoed dat in beeld is in het filmpje (bijv. Toet Toet Auto’s en racecoureur willen zijn).
 3. De droom moet duidelijk verwoord/uitgebeeld worden in het filmpje, zodat de jury vlot kan beoordelen wat de exacte wens van het kind is.
 4. Het kind moet aan het woord zijn in de video.
 5. Het kind moet tussen de 4 en 12 jaar oud zijn.
 6. Er mag in elk filmpje maximaal één kind en één droom aan bod komen. Heb je dus meer dan één kind, dan dien je voor elk kind een afzonderlijk filmpje in te dienen.
 7. Er mag geen speelgoed in beeld zijn dat niet van VTech is.
 8. Het filmpje duurt maximaal één minuut.
 9. Het beeldmateriaal van het filmpje moet authentiek zijn en mag nog niet gepubliceerd zijn geweest op andere kanalen. Met andere woorden het beeldmateriaal mag exclusief gebruikt worden voor deelname aan deze wedstrijd.
 10. Bij deelname aan deze wedstrijd geef je de portret- en auteursrechten van de video over aan VTech. Daarnaast geef je toestemming aan VTech om de gemaakte beelden te verspreiden en te gebruiken voor commerciële doeleinden.
 11. Als het filmpje geselecteerd wordt door onze jury, dienen het kind en minstens één van de ouders ergens tussen juli en oktober een aantal dagen beschikbaar te zijn voor verdere opnames van de VTech Droomaflevering. De exacte data worden vastgelegd in overleg met de winnaars.

 
Hoe worden de winnaars geselecteerd?

Voor elk vrolijk typetje wordt één winnende droom geselecteerd. De vijf winnaars worden geselecteerd door een jury die samengesteld is door VTech. De jury zal onder andere rekening houden met de creativiteit van de droom, de persoonlijkheid van het kind voor de camera en of de droom aan één van de vrolijke typetjes kan worden gelinkt. Er wordt dus een winnaar geselecteerd voor de Bouwer, de Verzorger, de Avonturier, de Dromer en de Kleine Professor.

 
Wat winnen de geselecteerde winnaars?

VTech maakt voor één dag de dromen van de winnaars werkelijkheid. Tijdens deze dag gaat een cameraploeg mee om te filmen hoe de dromen vervuld worden. De winnaars spelen de hoofdrol in hun eigen VTech Droomaflevering. Deze Droomaflevering zal door VTech en onze partners worden gebruikt op de website en op de social mediakanalen zoals Facebook, Instagram en YouTube.

Download extra plezier!

Via Explor@ Park kunnen kinderen nieuwe verhalen, spellen, muziek, video's en apps downloaden.

Explor@ park ondersteunt onder andere

Explora Park

Fan zijn levert méér op!

Word fan van de VTech Club op Facebook en profiteer van héél veel voordelen:

 • Als eerste op de hoogte van acties & promoties
 • Sneak preview van de nieuwste producten
 • Speciaal voor jou geselecteerd: Product van de Maand
 • Volop inspiratie: tips & weetjes voor jou en je gezin
 • Extra informatie, recepten, kleurplaten, raadsels en nog veel meer…

Volg ons snel op Facebook. VTech Club biedt fans volop plezier voor het complete gezin!