Kraamcadeau

Als je op kraambezoek gaat, wil je liever geen kraamcadeau geven dat de baby al heeft. Gelukkig heeft VTech genoeg originele kraamcadeaus, waarmee de kleine zich weet te vermaken en ondertussen ook van leert! Hieronder zetten we een paar cadeautips voor je op een rij:

  • Baby Spiegeltje (6-24 maanden)
    Spiegeltje, spiegeltje aan de wand, wie is de mooiste van het land? Spiegels hebben vaak een magische aantrekkingskracht op baby’s. Want wie is toch die ene daar in de spiegel? Ons Baby Spiegeltje zorgt zelfs voor extra veel magie. De bewegingssensor en de interactieve dierentoetsen verrassen de kleine met allerlei vrolijke geluiden en interessante zinnetjes.

  • Magisch Droombeertje (0-36 maanden)
    De ouders van de pasgeboren baby zullen vast blij zijn met het Magisch Droombeertje als kraamcadeau. Deze zachte knuffelbeer met lichtgevend gezichtje helpt de allerkleinsten namelijk bij het ontspannen en in slaap vallen. De rustgevende melodieën, natuurgeluidjes en gezongen liedjes laten de baby helemaal tot rust komen. 

  • Dierenvriendjes Speelmat (0-36 maanden)
    Met de Dierenvriendjes Speelmat kunnen de allerkleinsten op ontdekking gaan. Met dit kraamcadeau hebben kleintjes 3 manieren om te spelen. Lliggend op de rug met de bungelende diertjes en het spiegeltje. En als ze iets ouder zijn spelen ze liggend op de buik of zittend met het activiteitenpaneel. 

Wat voor soort kraamcadeau je ook zoekt, het allerbelangrijkste is dat het veilig speelgoed is. Het babyspeelgoed dat we hierboven noemen voldoet, net als al ons andere speelgoed, aan alle regels rond veilig speelgoed. Meer weten over wat goed speelgoed voor baby’s is? Lees dan hier onze tips over babyspeelgoed, waarin we inspelen op de behoeftes van kinderen tot 1 jaar.