Kraamcadeau

Als je op kraambezoek gaat, wil je liever geen kraamcadeau geven dat de baby al heeft. Gelukkig heeft VTech genoeg originele kraamcadeaus, waarmee de kleine zich weet te vermaken en ondertussen ook van leert! Hieronder zetten we een paar cadeautips voor je op een rij:

  • Baby Spiegeltje (6-24 maanden)
    Spiegeltje, spiegeltje aan de wand, wie is de mooiste van het land? Spiegels hebben vaak een magische aantrekkingskracht op baby’s. Want wie is toch die ene daar in de spiegel? Ons Baby Spiegeltje zorgt zelfs voor extra veel magie. De bewegingssensor en de interactieve dierentoetsen verrassen de kleine met allerlei vrolijke geluiden en interessante zinnetjes.

  • Bedtijd Beertje (0-36 maanden)
    De ouders van de pasgeboren baby zullen vast blij zijn met het Bedtijd Beertje als kraamcadeau. Dit gezellige knuffelbeertje helpt de allerkleinsten namelijk bij het ontspannen en in slaap vallen. De rustgevende melodieën, natuurgeluidjes en gezongen liedjes laten de baby helemaal tot rust komen. Daarnaast helpt het VTech Bedtijd Beertje met de persoonlijke ontwikkeling van de kleine en stimuleert het beertje de creativiteit.

  • Baby Muziekspeler (6-36 maanden)
    Met de Baby Muziekspeler hebben ook de allerkleinsten hun eigen muziekspeler. Leuk voor baby’s én peuters. Met dit kraamcadeau kunnen kleintjes bovendien allerlei dingen leren, van het ABC tot geluiden uit de natuur! En dankzij de automatische uitschakeling gaan de batterijen extra lang mee.

Wat voor soort kraamcadeau je ook zoekt, het allerbelangrijkste is dat het veilig speelgoed is. Het babyspeelgoed dat we hierboven noemen voldoet, net als al ons andere speelgoed, aan alle regels rond veilig speelgoed. Meer weten over wat goed speelgoed voor baby’s is? Lees dan hier onze tips over babyspeelgoed, waarin we inspelen op de behoeftes van kinderen tot 1 jaar.