Herinnering Firmware Upgrade - Storio Max

We willen u graag informeren over het belang om uw Storio tablet te voorzien van de meest recente firmware.

We hebben een firmware update sinds afgelopen mei doorgevoerd om een kwetsbaarheid in de beveiliging op te lossen, maar we hebben opgemerkt dat niet alle gebruikers deze belangrijke update inmiddels hebben uitgevoerd.

U kunt onderstaande handleiding raadplegen om uw Storio tablet te updaten.

Let op, er is géén sprake geweest van een hack van persoonlijke gegevens of inbreuk op uw privacy. Het is echter wel zo dat een ethische hacker een technische kwetsbaarheid opgemerkt heeft waarbij, in theorie een zeer ervaren hacker op afstand toegang tot uw tablet zou kunnen hebben wanneer er websites zijn goedgekeurd en geopend worden die kwetsbaar zijn voor malware. Wij achten de kans dat een hacker op afstand toegang tot uw tablet zou kunnen krijgen zeer gering, maar als voorzorgsmaatregel hebben wij besloten direct actie te ondernemen en een patch te ontwikkelen.

Wanneer u deze firmware update uitvoert wordt de kwetsbaarheid in de beveiliging meteen verholpen.

De veiligheid van kinderen blijft onze top prioriteit en waarbij wij zullen waarborgen dat onze educatieve producten voordurend verbeteren, innovatief en veilig blijven en in de beste kwaliteit worden uitgevoerd voor zowel kinderen als hun ouders.  Wij zullen voortdurend alle tablets monitoren om de veiligheid van onze gebruiken te kunnen garanderen.

Klik hier voor de Storio MAX 5" Firmware Upgrade
Klik hier voor de Storio MAX XL 2.0 Firmware Upgrade